Dit is je studie

Aan gediplomeerde chemie-experts is altijd en overal behoefte. Je houdt je bezig met analytische en organische chemie en polymeerchemie, maar ook met chromatografie, spectroscopie en chemometrie. Als je klaar bent met je studie, maak jij de volgende stap in je carrière.

comp:00005c8f91e4:0000005827:34fe 1

Een studie van 4 tot 6 jaar De opbouw van deeltijd Chemie

Propedeuse, hoofdfase en afstuderen: de complete opleiding deeltijd Chemie duurt 4 jaar tot 6 jaar. Tenminste, als je Middelbaar Laboratoriumonderwijs (MLO) hebt gevolgd en een baan in de chemie hebt. De opleiding bestaat uit 8 modules van een half jaar. Heb je een vooropleiding die aansluit? Of heb je ervaring in het vakgebied? Informeer dan welke vrijstellingen je kunt krijgen.  

Gebruik je ervaring en verkort je opleiding Flexibiliteit

Je krijgt een studie Chemie op maat. Je vooropleiding, werkomgeving en werkervaring spelen daarin een belangrijke rol. Samen met je studieadviseur bepaal je een passende route richting jouw Bachelor of Science in chemie. Misschien duurt je opleiding 4 jaar, misschien langer. Maar hij is helemaal afgestemd op jouw behoefte! 

Studenten die je voor gingen

Ontdek de modules van deeltijd Chemie  Programma

De nodige ervaring in huis?

Dan kun je waarschijnlijk vrijstellingen krijgen. Als je al ervaring hebt in de chemiesector en de juiste vooropleiding, kun je je opleiding aanzienlijk inkorten. In een aantal gevallen – afhankelijk van je ervaring, kennis en manier van instromen - zijn er vrijstellingen voor onderdelen van de studie mogelijk. Meer weten?  Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek.  

Volgende paginaKom goed beslagen ten ijs

Alles wat je wilt weten over onze deeltijd Chemie