Dit is je studie

Bedrijfskunde deeltijd leidt je op tot een generalist met een eigen visie. Je werkt aan projecten in je eigen bedrijf. Daarin komt alles langs: projectmanagement, procesverbetering en internationalisering. Je wordt een allround business professional die van elke verandering een verbetering maakt.


 • Procesmanager

  Je analyseert en optimaliseert bedrijfsprocessen, bijvoorbeeld met LEAN of een KAM-systeem.

  economie management recht
 • Personeelsmanager

  Je benadert personeelsvraagstukken vanuit een heldere visie op leiderschap en verandering.

  economie management recht
 • Officemanager +

  Je biedt brede bedrijfskundige, technologische en administratieve ondersteuning.

  economie management recht

Informatie voor nieuwe studentenStuderen in coronatijd

Door de coronamaatregelen ziet de start van jouw 1e studiejaar er net even anders uit dan normaal. Je volgt bijvoorbeeld vaker lessen vanuit huis, omdat er maar een beperkt aantal studenten op de HAN mag zijn. Als 1e-jaarsstudent krijg jij wel voorrang om zoveel mogelijk lessen te volgen op de campus. Zo kunnen we elkaar leren kennen. Lukt dat niet, dan doen we er alles aan om het online zo goed mogelijk te regelen.

Je lessen starten in de eerste week van september en zullen online plaatsvinden. Als het goed is, heb je inmiddels van de opleiding informatie gehad over de lessen, de online lesomgeving en de boekenlijst. Ook heb je van de opleiding informatie gekregen over de introductieactiviteiten op 25 óf 27 augustus. Heb je dit niet ontvangen, neem dan contact op met: deeltijd.emr@han.nl of bel 026-3691300 op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Wij zijn van 13 juli t/m 7 augustus afwezig i.v.m. de zomervakantie.  

Meer algemene informatie over de start van jouw studiejaar vind je op han.nl/starten-corona.

werken in de hal

Projecten in je eigen organisatie De opbouw van Bedrijfskunde deeltijd

Propedeuse, hoofdfase en afstuderen: deze studie duurt 4 jaar. In de propedeuse leg je een brede basis, die je in de hoofdfase op verschillende thema’s verder uitdiept. Elk studiejaar werk je aan 2 projecten waarin je theorie en praktijk met elkaar verbindt. Deze projecten voer je uit binnen je eigen organisatie. In je afstudeeropdracht pak je een probleem aan dat speelt binnen jullie organisatie. 

werken in de hal

Kun je wat vertellen over de opleiding?Studenten die je voor gingen

Ontdek de modules van Bedrijfskunde deeltijd Programma

De nodige ervaring in huis?

In sommige – uitzonderlijke - gevallen is het mogelijk om vrijstelling te krijgen voor enkele onderdelen van de studie. Dit is afhankelijk van je ervaring en vooropleiding. Wil je hier meer over weten? Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.  

werken in de hal

Volgende paginaKom goed beslagen ten ijs

Alles wat je wilt weten over Bedrijfskunde deeltijd.

werken in de hal