Cursus Afrondende Opdrachten Kostendeskundige Infra

Meld je aan
De opleiding start een aantal keer per jaar
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod

De opleiding start21 juni 2023 en 9 januari 2024

Er is een tekort aan goede, onafhankelijke kostendeskundigen. De module Afrondende Opdrachten Kostenramingen Infra is de laatste module uit de leergang Kostendeskundige Infra bestaande uit 2 opdrachten. Daarmee rond je de leergang af en ontvang je het certificaat "Kostendeskundige Infra".

In het kort

  7 dagenDuur
  15:00-20:00Tijd
  €1870Kosten
  DeeltijdVariant
  Deel-certificaatResultaat

Afronden van de leergang Kostendeskundige Infra

In de module Afrondende Opdrachten worden voor kostendeskundigen belangrijke vaardigheden ontwikkelt en getoetst: samenwerken en communiceren. Samenwerken door een groepsopdracht waarbij kennis uit voorgaande modules van de leergang Kostendeskundige Infra wordt toegepast. Communiceren door een artikel te schrijven voor bijvoorbeeld een vaktijdschrift over een actuele en belangrijke ontwikkeling in het eigen vakgebied. Het doel is te laten zien dat je visie hebt op je vakgebied en in staat bent om onderwerp op een heldere manier uit te leggen. 

Programma

De module Afrondende Opdrachten Kostenramingen Infra is de laatste module uit de leergang Kostendeskundige Infra. Je rondt de leergang af door 2 opdrachten te maken: 

 1. Groepsopdracht:
  De groepsopdracht gaat over een kostenraming met bijbehorende rapportage van een GWW-project.  
   
 2. Individuele opdracht:
  Je schrijft een artikel van 1000 woorden (3xA4) over een relevant kostenonderwerp, onder begeleiding van cursusleider Joep van der Meer en een eventueel zelf te kiezen coach uit het docententeam. Het geschreven artikel kan vervolgens worden aangeboden aan een relevant vaktijdschrift.

De beoordeling vindt plaats door een commissie.

Verdere Informatie

7 juni 2023Kom naar de Open Avond Deeltijd

Kom sfeer proeven tijdens onze Open Avond Deeltijd. Stel je vragen en kom alles te weten over het post-hbo aanbod op het gebied van Bouw en Infra.

 

316767 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Bouw en Infra in Connectr

Studiekosten terugkrijgen?Vraag het STAP-budget aan!

Schrijf je je in voor deze cursus? Dan kun je een STAP-budget van maximaal €1.000,- aanvragen. STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarktpositie. Het is een subsidie van de overheid waarmee je je kunt blijven ontwikkelen tijdens je loopbaan. 

31727 groep studenten tijdens hoorcollege

Snel antwoord

Vragen over de training, cursus of opleiding?
Stel uw vraag aan HAN Built Environment. We helpen u graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 9.00 tot 16.30 uur

Liever bellen?

Bellen: 026 - 365 8139

Nieuwsgierig?

Met de HAN geef je jouw carrière een positieve impuls en kun je verder groeien in jouw vakgebied. Bekijk het uitgebreide aanbod op het gebied van Built Environment. Variërend van een enkele studiedag of meerdaagse (post-hbo) cursus, tot meerjarige (bachelor- of Ad-) opleidingen.