Meld je aan
De opleiding start 2 keer per jaar
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Open Avond
Proefcollege, meelopen
 • 22nov
  Open Avond
  Arnhem - 18:00 - 21:00
 • 22nov
  Online Open Avond
  17:00 - 21:00

Dit is je studie Ad Bedrijfskunde duaal

Snel een flinke stap zetten in jouw loopbaan? Meer leren over projectmanagement, personeel, procesinrichting en kwaliteitszorg? Je praktijkopdrachten voer je uit bij jouw organisatie. Zo ontwikkel je je in een sneltreinvaart tot een bedrijfskundig professional.

associate-degrees

 • (Assistent) procesmanager

  Je ondersteunt of coördineert het analyseren of optimaliseren van bedrijfsprocessen. Bijvoorbeeld met LEAN of een KAM-systeem.

  presenteren
 • Medewerker kwaliteitszorg

  Je toetst of producten en diensten aan de kwaliteitseisen van de organisatie voldoen.

  gesprek-hal-sollicitatie-wachten
 • Managementassistent

  Je biedt brede bedrijfskundige, technologische en administratieve ondersteuning.

  economie management recht
In 2 jaar naar je Ad
 

Hoe is de Ad Bedrijfskunde opgebouwd?

In deze 2-jarige associate degree Bedrijfskunde worden onder andere de volgende modules aangeboden: de bedrijfskundige professional, projectmanagement en proces- en organisatie- verbetering. De associate degree Bedrijfskunde is een opleiding voor werkenden. Een werkplek is verplicht. Je werkt aan projecten in je eigen bedrijf en ontwikkelt je tot een allround bedrijfskundig medewerker die van elke verandering een verbetering maakt. Als je de eindopdracht succesvol afrondt, ontvang je je associate degree diploma. Daarna heb je direct de mogelijkheid om nog 2 jaar door te gaan en je bachelordiploma Bedrijfskunde te behalen.

Programma associate degree Bedrijfskunde

Tijdens je studie leer je veel over bedrijfskundige modellen en methoden. Je voert opdrachten uit op je eigen werkplek. Daarnaast is er veel aandacht voor communicatieve en adviesvaardigheden: een pré in het bedrijfsleven! Je sluit je opleiding af met een afstudeeropdracht in de vorm van een verbeterproject binnen je eigen bedrijf.

Studenten die je voor gingen

Hoe combineren onze studenten hun studie met een drukke baan en privéleven?

Wat is het verschil tussen Bedrijfskunde en Bedrijfseconomie?

Bij Bedrijfskunde en Finance & Control (Bedrijfseconomie) richt je je op bedrijfsprocessen en hoe je die kan verbeteren. Bedrijfskunde is een brede, generalistische opleiding waarin je veel verschillende onderwerpen behandelt. Finance & Control (Bedrijfseconomie) is een meer specialistische opleiding. Je verdiept je in de economische kant van processen in organisaties. Als bedrijfskundige ga je werken met mensen van verschillende afdelingen. Je bent een spin in het web. Je bent sociaal en je kunt conceptueel nadenken. Je vindt het leuk om dingen aan elkaar te verbinden. Bij Finance & Control (Bedrijfseconomie) ga je kijken naar alle geldstromen en financiële informatie in bedrijven. Je bent cijfermatig en analytisch sterk en probeert het verhaal achter de cijfers te begrijpen.

De nodige ervaring in huis?

Heb jij ervaring met projectmanagement, kwaliteitszorg of hrm? Dan kan je misschien vrijstellingen krijgen. Meer weten? Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een studieadviseur.

draw-cta-title

Bereid je goed voor

Handig op een rij: bekijk alle praktische informatie voor je begint aan je studie.

eceonomie-management-recht
draw-cta-title