Dit is je studie

In de verkorte opleiding Bedrijfskunde komt alles langs: projectmanagement, personeel, procesinrichting en kwaliteitszorg. Je werkt aan projecten in je eigen bedrijf en ontwikkelt je tot een allround business professional die van elke verandering een verbetering maakt.


 • (Assistent) procesmanager

  Je ondersteunt of coördineert het analyseren of optimaliseren van bedrijfsprocessen. Bijvoorbeeld met LEAN of een KAM-systeem.

  eceonomie-management-recht
 • Medewerker kwaliteitszorg

  Je toetst of producten en diensten aan de kwaliteitseisen van de organisatie voldoen.

  eceonomie-management-recht
 • Managementassistent

  Je biedt brede bedrijfskundige, technologische en administratieve ondersteuning.

  gesprek-studeren-gebouw

Je leert in de praktijkDe opbouw van je studie

De opleiding Ad Bedrijfskunde duurt 2 jaar. In het 1e jaar maak je kennis met bedrijfseconomie, informatiemanagement, marketing en recht. In het 2e jaar ga je aan de slag met managementvakken als project-, kwaliteits-, personeels- en operations management. 

gesprek-studeren-gebouw

Programma

Tijdens je hele studie krijg je leer je veel over bedrijfskundige modellen. Je voert opdrachten uit op je eigen werkplek. Er is er veel aandacht voor communicatieve en adviesvaardigheden: heel belangrijk volgens werkgevers! Je sluit je opleiding af met een afstudeeropdracht.

De nodige ervaring in huis?

Heb jij ervaring met projectmanagement, kwaliteitszorg of hrm? Als je bedrijfskundige ervaring in huis hebt, kun je misschien vrijstellingen krijgen. Meer weten? Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.  

gesprek-studeren-gebouw

Volgende paginaKom goed beslagen ten ijs

Alles wat je wilt weten over Associate degree Bedrijfskunde deeltijd.

gesprek-studeren-gebouw