Dit is je studie

In de verkorte opleiding Bedrijfskunde komt alles langs: projectmanagement, personeel, procesinrichting en kwaliteitszorg. Je werkt aan projecten in je eigen bedrijf en ontwikkelt je tot een allround business professional die van elke verandering een verbetering maakt.


 • (Assistent) procesmanager

  Je ondersteunt of coördineert het analyseren of optimaliseren van bedrijfsprocessen. Bijvoorbeeld met LEAN of een KAM-systeem.

  eceonomie-management-recht
 • Medewerker kwaliteitszorg

  Je toetst of producten en diensten aan de kwaliteitseisen van de organisatie voldoen.

  eceonomie-management-recht
 • Managementassistent

  Je biedt brede bedrijfskundige, technologische en administratieve ondersteuning.

  gesprek-studeren-gebouw

Informatie voor nieuwe studentenStuderen in coronatijd

Door de coronamaatregelen ziet de start van jouw 1e studiejaar er net even anders uit dan normaal. Je volgt bijvoorbeeld vaker lessen vanuit huis, omdat er maar een beperkt aantal studenten op de HAN mag zijn. Als 1e-jaarsstudent krijg jij wel voorrang om zoveel mogelijk lessen te volgen op de campus. Zo kunnen we elkaar leren kennen. Lukt dat niet, dan doen we er alles aan om het online zo goed mogelijk te regelen.

Je lessen starten in de eerste week van september en zullen online plaatsvinden. Als het goed is, heb je inmiddels van de opleiding informatie gehad over de lessen, de online lesomgeving en de boekenlijst. Ook heb je van de opleiding informatie gekregen over de introductieactiviteiten op 25 óf 27 augustus. Heb je dit niet ontvangen, neem dan contact op met: deeltijd.emr@han.nl of bel 026-3691300 op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Wij zijn van 13 juli t/m 7 augustus afwezig i.v.m. de zomervakantie.  

Meer algemene informatie over de start van jouw studiejaar vind je op han.nl/starten-corona.

werken in de hal

Je leert in de praktijkDe opbouw van je studie

De opleiding Ad Bedrijfskunde duurt 2 jaar. In het 1e jaar maak je kennis met bedrijfseconomie, informatiemanagement, marketing en recht. In het 2e jaar ga je aan de slag met managementvakken als project-, kwaliteits-, personeels- en operations management. 

werken in de hal

Programma

Tijdens je hele studie krijg je leer je veel over bedrijfskundige modellen. Je voert opdrachten uit op je eigen werkplek. Er is er veel aandacht voor communicatieve en adviesvaardigheden: heel belangrijk volgens werkgevers! Je sluit je opleiding af met een afstudeeropdracht.

De nodige ervaring in huis?

Heb jij ervaring met projectmanagement, kwaliteitszorg of hrm? Als je bedrijfskundige ervaring in huis hebt, kun je misschien vrijstellingen krijgen. Meer weten? Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.  

werken in de hal

Volgende paginaKom goed beslagen ten ijs

Alles wat je wilt weten over Associate degree Bedrijfskunde deeltijd.

werken in de hal