biocentre_bioraffinage7. Karin Struijs

We zetten onze multi-disciplinariteit graag in t.b.v. praktijkgerichte onderzoeksprojecten met bedrijven en andere kennisinstellingen. We betrekken daarbij ‘onze’ studenten zodat ze leren vanuit verschillende perspectieven te kijken naar vraagstukken en leren deze in teamverband aan te pakken. We kunnen daarbij op verschillende manieren samenwerken.

SUBSIDIEPROJECTEN

Ten behoeve van langjarige en substantiële samenwerking (met één of meerdere partners) zoeken we naar subsidies gericht op het ontwikkelen van algemeen en specifiek toepasbare kennis.

CONTRACT RESEARCH

We zetten onze expertise graag in om oplossingen te bieden voor een specifiek probleem, of om specifieke moleculen te produceren en/of te testen.

FACILITY SHARING

HAN BioCentre stelt haar apparatuur en labs beschikbaar voor facility sharing. Op aanvraag is een lijst beschikbaar met apparatuur en er kan een offerte op maat worden gemaakt.

CURSUSSEN OP MAAT

U kunt bij ons terecht voor kleinschalige workshops of cursussen op het gebied van bijvoorbeeld fermentatietechnologie, analytische chemie, medicinal chemistry, organoidtechnologie of bio-informatica.

STAGE/AFSTUDEREN

Zoek je als bachelor- of masterstudent een inspirerende afstudeerplek waar praktijk en theorie samenkomen? Of zoek je een plek om onderzoeksopdrachten uit te voeren? Neem dan contact op met het HAN BioCentre voor de mogelijkheden. Meestal zijn er voldoende begeleidingsmogelijkheden en faciliteiten om jou de kans te geven je optimaal te ontwikkelen.

MINOREN

HAN BioCentre is inhoudelijk sterk betrokken bij drie minor programma’s: minor biobased innovations, minor data science en minor drug discovery

Contact

Heeft u interesse in één van onze projecten of wilt u andere onderzoeksmogelijkheden bespreken? Wilt u weten of onze faciliteiten beschikbaar zijn?

Of ben je student en wil je informatie over stage, afstuderen of minorproject bij HAN BioCentre?

Neem dan contact op via:
email: info.hanbiocentre@han.nl  
of telefoon +31 24 353 19 00

Bezoekadres
Laan van Scheut 2
6525 EM Nijmegen
U kunt gebruikmaken van de gratis parkeergelegenheid onder Laan van Scheut 10.

Postadres
Postbus 6960
6503 GL Nijmegen