Werken bij de HAN

"Door mijn contact met studenten en docenten ontstaan ideeën voor gedichten"

Met zijn dichtbundel Parkplan won HAN-collega Wout Waanders 11 juni de C. Buddinghprijs voor nieuwe Nederlandstalige poëzie. Hoe is het om zijn werk als schrijfcoach bij het HAN Talencentrum en zijn passie voor poëzie te combineren? 4 vragen aan Wout.

22 juni 2021
299902 Een foto van Wout Waanders, schrijfcoach bij de HAN. Hij heeft een poëzieprijs gewonnen. Geplaatst door Hanneke Bulten.
Werken bij de HAN

Werken bij de HAN: daarom!

Verrassende uitspraken van docenten over hun werk bij de HAN. Die kwamen naar voren tijdens de talkshow HAN 25 jaar. Docente Shani Mooijman was er ook bij. Zij legt uit wat het onderwijs voor haar betekent.

26 mei 2021
254037 Humberto Tan host de talkshow HAN 25 jaar.
Werken bij de HAN

Een nieuw strategieplan maak je samen

Samen aan de nieuwe strategie van de HAN werken. Dat is het doel van het Toekomstfestival, dat vandaag, op 1 april, online plaatsvindt. Medewerkers, docenten, lectoren en studentleden van de Medezeggenschapsraad komen er kennis halen én hun ideeën op papier zetten.

01 april 2021
270966 Landingspagina HAN Toekomstfestival