Over ervaringen VS-ggz in huisartsenpraktijk

Ans Tordoir en Anneke van Vught, van het Lectoraat Organisatie van Zorg en Dienstverlening, zijn genomineerd voor de TVZ-publicatieprijs 2020-2021. Hun artikel ‘Ervaringen met de VS-ggz in de huisartsenpraktijk’ is een van de 3 beste publicaties over een relevante innovatie in de patiëntenzorg.

19 mei 2022
109957 oudere paar bespreekt problemen met relatietherapeut
Onderzoekers

Nijmeegs Werklab investeert in de student en de arbeidsmarkt

Met het project Werklab, waar studenten met een ondersteuningsbehoefte worden geholpen in hun zoektocht naar een stage, wonnen de HAN, Radboud Universiteit, ROC Nijmegen, Werkbedrijf Rijk van Nijmegen en UWV Werkbedrijf de Bridge of Fame Award 2022.

25 april 2022
31906 drie studenten met twee laptops
Onderzoekers

"Kijk bij de HAN meer naar toepassingen in zowel onderwijs als onderzoek"

Binnen de HAN is onderzoek een belangrijk onderdeel van het werk. Dagelijks zoeken onderzoekers, docenten en studenten naar oplossingen voor problemen en vragen van bedrijven, instellingen en overheden. Zo dragen we als HAN bij aan maatschappelijke uitdagingen. Maar doen we dat wel genoeg? Is er niet meer uit te halen? "Absoluut", weten Carolien Kattenbelt en Jan Geurts van Kessel.

05 november 2021
352300 Carolien Kattenbelt en Jan Geurts van Kessel
Onderzoekers

Duurzame brandstofketen laat daadwerkelijk milieuwinst zien

Uit de eerste metingen door docentonderzoekers van het Lectoraat Automotive Research aan de HAN blijkt dat er veel minder stikstofuitstoot is op de bouwplaats van de pilot 'De Duurzame Brandstofketen'. In deze pilot wordt overtollig biogas gebruikt als schone brandstof voor lokale bouwplaatsen. Komend jaar blijft de HAN onderzoek doen naar de milieu-impact en meerdere metingen uitvoeren.

25 augustus 2021
291011 Eerste Duurzame Brandstofketen in Renkum (fotop geplaatst door Erik Rijpstra)

Trots op de HAN in Gelderland

Bij de HAN werken we aan de werknemers van de toekomst: het human capital, noemen we dat. De gedeputeerden Van der Wal en Kerris zagen vol trots hoe onze studenten werken aan de innovaties voor een duurzame toekomst. Ook Jan van Dellen, wethouder van de gemeente Arnhem, en Marcel Hielkema, voorzitter van VNO-NCW Midden, genoten van de presentaties.

12 juli 2021
306703 Christianne van der Wal en Peter Kerris op bezoek bij het MIC Infrawall en fiat doblo range extender en op het H2lab
Onderzoekers

Onderzoeks- en zwaartepuntenpagina's live op HAN.nl

We vernieuwen HAN.nl stap voor stap. De doorontwikkeling van onze website is dan ook een continu proces om informatie nog makkelijker vindbaar te maken voor u als bezoeker.

Ellie Veltien
05 februari 2021
Twee studenten overleggen met laptop