HAN Campus Nijmegen, communicatie, klas, presenteren, studenten, college, les, finance, economie

Beleid

Vezelhennep: goed voor de gezondheid

Vezelhennep is een oprukkend gewas in Nederland. Dat is absoluut niet voor niets, het gewas is multifunctioneel. Het gewas valt onder de zogenaamde duurzame akkerbouwgewassen. Dat komt door het milieuvriendelijke karakter van de teelt.

HAN Redactie
08 november 2021
224292 Close-up van vezelhennep voor biobased applications
Beleid

HAN-studenten buigen zich over grote innovatievraagstukken

Hoe kunnen we als mens onderscheidend zijn als robots grotendeels ons werk overnemen? Wat is de impact van een veranderend klimaat? Het zijn voorbeelden van innovatievraagstukken waar HAN-studenten van Commerciële Economie - Innovation aan werken. Dat doen ze 5 dagen per week binnen en buiten de HAN, waarbij ze samen met het werkveld waardevolle oplossingen voor deze vraagstukken bedenken. Wat is er zo vernieuwend aan deze Innovation specialisatie van Commerciële Economie?

Nathalie van den Berg
30 september 2021
178483 business innovation studenten met sticky notes
Beleid

"Zo leiden we betere professionals in de maakindustrie op"

De HAN lanceert eind juni de Technohub Digital Twin, samen met een aantal bedrijven en het Graafschapcollege. Dankzij de hub worden betere professionals in de maakindustrie opgeleid en kunnen maakbedrijven hun productieproces slimmer inrichten.

HAN Redactie
26 april 2021
285927 De HAN lanceert eind juni de Technohub Digital Twin, samen met een aantal bedrijven en het Graafschapcollege. Weergave van  productiehal Varex te Doetichem.