Associate degree

Vernieuwde bedrijfswagenopleiding HAN biedt monteurs betere scholing

De bedrijfswagenwereld ondergaat grote veranderingen. Om monteurs en bedrijfswagentechnici naar een hoger mbo-niveau te tillen, biedt de HAN een vernieuwde associate degree opleiding in deeltijd aan. De eerste groep met 15 studenten is in februari al gestart binnen een geslaagde pilot in samenwerking met Bakker Bedrijfswagens.

Erik Rijpstra
08 februari 2022
338054 Waterstofdemonstrator van de buitenkant en achter de doblo
Associate degree

Be an Engineer: resultaten en toekomstperspectief

Het netwerk van 'Be an Engineer' bestaat momenteel uit 175 bedrijven en 463 geïnteresseerde kandidaten, waarvan 80 ingeschreven en 15 geplaatst zijn in 2021.

14 januari 2022
324020 Be an Engineering is een opleidingstraject voor associate degrees en bachelors binnen automotive, bouwkunde, elektrotechniek, energietechniek, embedded systems engineering, technische bedrijfskunde en werktuigbouwkunde in deeltijd.
Associate degree

Mbo-studenten maken kennis met associate degrees van de HAN

Op woensdagmiddag 17 november verwelkomde de HAN ruim 150 studenten van het ROC Rivor. De studenten kwamen met touringbussen van het ROC in Tiel naar de HAN-campus in Arnhem om kennis te maken met de associate degrees in het economisch domein. Het werd een geslaagde middag!

18 november 2021
354386 Presentatie mbo middag, auditorium R31. Economisch domein. 2021