Terugblik HAN Parade 2023

Proost op een nieuw studiejaar! Na de Opening Studiejaar 2023-2024 op donderdag 24 augustus vond weer de jaarlijkse HAN Parade plaats. Dit keer in de bijzondere verlichte sfeer van de Stevenskerk Nijmegen.

556829 Terugblik HAN Parade 2023

Voorstellingen, entertainment, hapjes en drankjes

De HAN Parade is een festival waar medewerkers en relaties elkaar ontmoeten. Met creatieve voorstellingen die gaan over de HAN, entertainment en heerlijke hapjes en drankjes. Collega's voerden een gesprek in 'hoge sferen', biechtten hun droom of gingen in gesprek op het klaagbankje. Geniet na met met de aftermovie en de foto's.

 • Muziek
 • Een gesprek in hoge sferen
 • Collega's ontmoeten elkaar
 • Het klaagbankje
 • Het Paradepaadje
 • Biecht je droom
 • Voorstelling
 • Muziek
 • Een gesprek in hoge sferen
 • Collega's ontmoeten elkaar
 • Het klaagbankje
 • Het Paradepaadje
 • Biecht je droom
 • Voorstelling