Symposium Lifeport Circular Lab

Wat zijn de kansen voor talentontwikkeling in onze regio? En hoe krijgt dit vorm in de verschillende innovatiehubs in de Groene Metropoolregio? Laat je inspireren tijdens het symposium Lifeport Circular Lab!

Op donderdag 7 september schijnen we het licht op de ontwikkeling van talent ten behoeve van de brede welvaart tijdens het symposium Lifeport Circular Lab.

Snelle info evenement

    Donderdag 7 septemberDatum
    14.00 uurOntvangst met koffie en thee
    HAN Laan van Scheut 10 NijmegenLocatie

Interactief symposium

Op donderdag 7 september ben je van harte welkom op het interactieve symposium Lifeport Circular Lab 'Samen investeren in talent voor een brede welvaart'. Tijdens dit event maken we kennis met drie hubs in ontwikkeling binnen het thema 'Slimme Duurzaamheid'. De ontwikkeling van talent in de nieuwe hubs vraagt om een constructieve samenwerking tussen ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen. Daarom willen wij je graag betrekken bij deze Regio Dealprojecten en zijn wij vooral benieuwd naar jouw visie, inzichten en vragen.

► Regio Deal Arnhem Nijmegen

Meer informatie en aanmelden

Wil jij dit symposium niet missen en bijdragen aan de samenwerking? Meld je dan aan, we ontmoeten je graag!

Meer informatie over de inhoud van het programma en de sprekers vind je op de eventpagina

 

Op donderdag 7 september schijnen we het licht op de ontwikkeling van talent ten behoeve van de brede welvaart tijdens het symposium Lifeport Circular Lab.
Expertisecentrum
 

Centrum Meervoudige Waardecreatie

Het Centrum Meervoudige Waardecreatie (CMW) helpt organisaties in de regio bij hun omslag naar toekomstbestendigheid. Dit doen we door samen met onze studenten, docent-onderzoekers en partners te werken aan duurzaamheidsvraagstukken uit de praktijk en de ontwikkelde kennis te delen.

Op zoek naar een cursus op het gebied van Circulaire Economie? Of heeft jouw organisatie een duurzaamheids-vraagstuk? Neem contact met ons op!

Het Centrum Meervoudige Waardecreatie (CMW) helpt organisaties in de regio bij hun omslag naar toekomstbestendigheid.

Contact