Online introductie bewegingsonderwijs

Beweging is voor kinderen erg belangrijk en draagt bij aan hun ontwikkeling. Met de opleiding Vakleraar Bewegingsonderwijs (Pabo) krijg je de bevoegdheid om bewegingsonderwijs te verzorgen in alle groepen van het po. Je wordt specialist bewegingsonderwijs op jouw school of binnen je bestuur.

Kinderen van de glijbaan

In de 1,5 jaar durende post-hbo opleiding tot Vakleraar Bewegingsonderwijs, word je opgeleid om naast groep 1 en 2, ook in groep 3 t/m 8 van het basisonderwijs bewegingsonderwijs te geven. Meld je uiterlijk 1 juli 2023 aan om te starten in september 2023.

Online introductie Vakleraar Bewegingsonderwijs

Wil je graag bewegingsonderwijs geven in jouw klas en school én wil je meer weten over deze opleiding? Donderdag 23 maart van 16.00-16.30 uur organiseert HAN Educatie PRO een online introductie van deze opleiding. Maak kennis met de docent, hoor wat je kunt verwachten van de bijeenkomsten en stel al je vragen – live of via de chat. Aanmelden voor dit online informatiemoment kan bij Nicole Ravestein via educatie.pro@han.nl. Vermeld in je mail ‘aanmelding intro bewegingsonderwijs’, dan ontvang je een mail met een uitnodiging voor 23 maart.

Meer informatie over de post-hbo Vakleraar Bewegingsonderwijs