Gratis bijlessen op de campus voor studenten van de International School of Business!


 

Sinds april 2022 biedt de International School of Business (ISB) bijles voor studenten door studentassistenten op de HAN-campus in Arnhem. Het doel is om jou als student meer en beter te ondersteunen naast de standaardcolleges. Bijles is beschikbaar voor studenten van de opleidingen Communication en International Business, uit alle clusters, iedereen is welkom.

427452 Studenten in ISB Basecamp

Van studenten voor studenten

Tot nu toe hebben de tutoren al meer dan 70 studenten geholpen om hun tentamens te halen. Bijles is beschikbaar voor verschillende vakken zoals Finance, International Economics, Engels, Spaans en meer. Zoals een H-clusterstudent het beschrijft: 'Ik kan iedereen de bijlessen van harte aanbevelen. Het heeft me enorm geholpen en de tutor nam echt de tijd voor me!' Renée Cox, Student Coördinator geeft aan: 'Ik denk dat de tutoren goed zijn in het stellen van de juiste vragen in plaats van het geven van de juiste antwoorden. Ik ben er trots op coördinator te mogen zijn van zulke geweldige tutoren en zulke gemotiveerde studenten.' 

Wil jij ook bijles krijgen? Meld je dan direct aan!