Bereikbaarheid en openingstijden kerstvakantie

Van 24 december tot en met 8 januari is het kerstvakantie op de HAN. Dit betekent dat er aangepaste openingstijden zijn in onze fitness en dat er geen groepslessen volgens het groepslessenrooster worden gegeven. Wel kun je op maandag, woensdag en in het weekend meedoen aan de Power Workout!

HAN SENECA kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie van de HAN gelden er aangepaste openingstijden in ons centrum. De fitness is elke dag geopend en op maandag, woensdag en in het weekend kun je meedoen aan de Power Workout. Dat is een circuittraining van een half uur waarin je jouw hele lichaam traint. Zo kun je rondom kerst en oud & nieuw blijven sporten.

Op 1e en 2e kerstdag en op 1 januari zijn we gesloten.

Vanaf maandag 9 januari gelden weer de reguliere openingstijden in de fitness en kun je weer meedoen aan de groepslessen volgens het rooster.

482309 null

Vervanging van fitnessapparatuur

Na de kerst zijn we drie extra dagen gesloten! Onze fitnessapparaten worden dan namelijk vervangen. Op dinsdag 27 december wordt de fitnessruimte leeggehaald. Op 28 en 29 december wordt alle nieuwe apparatuur geplaatst. Deze drie dagen kan er niet gesport worden bij HAN SENECA.

We gaan er vanuit dat je vanaf 30 december bij ons terecht kunt om te sporten in de compleet vernieuwde gym. Houd je mail wel even in de dagen daarvoor in de gaten voor het geval het inrichten iets uitloopt.

 

Bereikbaarheid gezondheidscentrum HAN SENECA

Tijdens de kerstvakantie is ons gezondheidscentrum en sportmedisch adviescentrum telefonisch minder goed bereikbaar. Je kunt ons altijd een mail sturen op seneca@han.nl, bijvoorbeeld om een afspraak in te plannen. Houd er rekening mee dat het iets langer kan duren voordat je antwoord van ons krijgt.

Vanaf maandag 9 januari zijn we weer telefonisch bereikbaar.

Namens het hele team van HAN SENECA wensen we je fijne feestdagen toe!