Nieuwe internationale master Circular Economy start in september 2023

Vanwege groot succes van de master Circulaire Economie (Academie Financieel Economisch Management), komt er in september 2023 ook een internationale variant van deze master: Circular Economy. De Academie International School of Business zal de internationale master aan gaan bieden in voltijd en volledig in het Engels. Studenten zullen zich bezig houden met de transitie naar een change agent voor duurzaamheidsvraagstukken voor internationale bedrijven en organisaties.

Docent bespreekt sustainable development goals met een klas vol studenten van de master Circular Economy

Global Citizenship staat centraal

In de huidige samenleving is het vermogen om diversiteit te begrijpen en ermee te werken enorm van belang.  Global Citizenship is dan ook een belangrijke leidraad door de gehele master heen. Tijdens de master Circular Economy gaan internationale- en Nederlandse studenten aan de slag met professionals van over de hele wereld in de wereldwijde transitie naar een circulaire economie: internationale docenten, medestudenten en internationale bedrijven uit de regio en daarbuiten. Er zal worden samengewerkt met het centrum Meervoudige Waardecreatie en met de Nederlandse master Circulaire Economie om kennis en ervaring op het gebied van circulaire economie te delen en verder uit te bouwen. 

De master Circulaire Economie startklaar maken voor een internationale doelgroep met projecten voor internationale bedrijven en organisaties maakt van de studenten betrokken wereldburgers die vanuit een intrinsieke motivatie gaan werken aan verandertrajecten voor een circulaire economie – hoe mooi is dat! 

Benieuwd naar de master Circular Economy? Ontdek de nieuwe master hier.