Doen is het nieuwe denken: redenen om na je vwo voor het hbo te kiezen.

Kies je na je vwo voor het hbo of voor de universiteit? In het artikel van de Volkskrant geven ze een aantal redenen om voor het hbo te kiezen.

425067 zelf proeven doen voor waterbouwkunde in het waterlab van de opleiding civiele techniek

‘De wereld staat in de fik en wij vullen onze tijd met theorie'. Dit klinkt misschien als een gewaagde uitspraak, maar voor vwo’ers in de studiebanken van de universiteit, soms wel de waarheid. Want wat als je nu in actie wilt komen? Kennis meteen in de praktijk wilt brengen en niet pas over vier jaar? Oftewel: als je gemotiveerd bent om praktisch aan de slag te gaan, is het hbo misschien een goede keus! Nieuwsgierig geworden? Lees het artikel van de Volkskrant hier.

Telefoons internationaal