Duurzaamheid in hypotheekadvies: méér dan een groene saus

Die ‘zak met geld’ is ontzettend belangrijk voor wie een huis wil kopen of een hypotheek wil oversluiten om lagere lasten te krijgen. Maar wat als de hypotheekadviseur samen met de klant verder en breder kijkt dan alleen die zak met geld? Welke voordelen heeft het om het advies te baseren op meervoudige waarde? En ook: hoe pak je dit als hypotheekadviseur concreet aan?

388460 Beeld tbv cursus podcast ontwikkelen en lanceren

Beluister de podcast Zes Kapitalen

Laat je inspireren en beluister onze derde podcast in de serie Zes Kapitalen.

Vera Smeeman (alumnus Finance & Control), Robert van den Broek (directeur van onder meer Financieel Zeker) en Fred de Jong (HAN associate lector Sustainable Tax and Advice) met elkaar over in gesprek over financieel advies gebaseerd op meervoudige waarde.

Eerdere afleveringen

In de podcastserie zijn eerder verschenen: