Zomerrooster HAN SENECA Fitness

Van 2 juli tot en met 28 augustus geldt in onze fitness het zomerrooster. Dit betekent dat er aangepaste openingstijden zijn en dat er geen groepslessen volgens het groepslessenrooster worden gegeven. Wel kun je op maandag, woensdag en in het weekend meedoen aan de Power Workout!

Jonge man in fitnesszaal

Tijdens de zomervakantie van de HAN gelden er aangepaste openingstijden in ons centrum. De fitness is elke dag geopend en op maandag, woensdag en in het weekend kun je meedoen aan de Power Workout. Dat is een circuittraining van een half uur waarin je jouw hele lichaam traint. Zo kun je toch tijdens de zomermaanden blijven sporten.

Let op! Op vrijdag 22 juli zijn we gesloten i.v.m. de intocht van de 4-Daagse.

Vanaf maandag 29 augustus gelden weer de reguliere openingstijden in de fitness en kun je weer meedoen aan de groepslessen volgens het rooster.

Bereikbaarheid gezondheidscentrum SENECA

Tijdens de zomermaanden is ons gezondheidscentrum en sportmedisch adviescentrum telefonisch minder goed bereikbaar. Je kunt ons altijd een mail sturen op seneca@han.nl. Houd er rekening mee dat het  iets langer kan duren voordat je antwoord van ons krijgt.

Vanaf maandag 29 augustus zijn we telefonisch bereikbaar.

Namens het hele team van HAN SENECA wensen we je een alvast een sportieve zomer toe!