Goud voor master Circulaire Economie in EW Beste Studies 2021

De opleiding master Circulaire Economie krijgt met een gouden medaille de hoogste waardering in Elsevier’s Beste Studies 2021 die deze week in EW Weekblad is gepubliceerd. Zeer trots is de opleiding op deze erkenning. Een bevestiging van de kwaliteit en vooral de waardering van onze studenten daarvan!

Overleg

Hoogste waardering met gouden medaille

Om in aanmerking te komen voor een gouden medaille moet een opleiding op acht of meer onderdelen aanzienlijk beter scoren dan het gemiddelde van de gehele sector.

342051 gouden medaille elsevier 2021

Over Elsevier’s Beste Studies

Elsevier’s Beste Studies is gebaseerd op het studentenoordeel uit de Nationale Studenten Enquete (NSE), waarvan de resultaten eerder dit jaar al bekend werden. Daarin spelen de inhoud en faciliteiten een rol, maar ook de sfeer, en de voorbereiding op de arbeidsmarkt. Dit jaar deden 330.000 studenten mee; voor Elsevier zijn de resultaten geanalyseerd door ResearchNed. Om in aanmerking te komen voor goud moet een opleiding op acht of meer onderdelen aanzienlijk beter scoren dan het gemiddelde van de gehele sector.