Veel pensionado's en nieuwe aanwas binnen Built Environment

De Academie Built Environment is altijd in beweging. Ook de medewerkers bewegen mee. 6 ervaren collega's gingen recentelijk met pensioen en maar liefst 9 nieuwe medewerkers zijn aangetrokken om de academie naar een nóg hoger niveau te tillen.

54073 Ruitenberglaan 26

We namen op 1 september afscheid van Lydy Augustijn (secretaresse), Herman Rakers (coördinator studiebegeleiding en docent Mechanica), Jan van Vuuren (docent Infra), Kees van der Zijden (docent Constructie en lid van Examencommissie).

Zij gingen al eerder dit jaar met pensioen, maar vanwege corona zijn alle afscheidsrecepties uitgesteld.

324687 Afscheidsreceptie bij Academie Built Environment
Geen receptie zonder bitterballen

In de schijnwerpers

Een week later, op 9 september, vond de afscheidsreceptie van Barny Versteegen (beleidsmedewerker) plaats. Hij bereikte zijn pensioenleeftijd al in april. Rond diezelfde tijd is Eric Zinger (coördinator post-hbo/zakelijke dienstverlening) met vervroegd pensioen gegaan. Hij staat 30 september in de schijnwerpers. Stuk voor stuk hebben deze 6 pensionado's jarenlang veel voor de academie betekend.

Startschot

Behalve 'receptiemaand' was september ook het startschot voor de 9 nieuwe medewerkers die stonden te trappelen om voor de academie aan de slag te gaan: 6 docenten, een baliemedewerker, een onderzoeker en een procescoördinator.

Laat je horen

Wil jíj bij de academie komen werken, heb je goede samenwerkingsideeën of wil je gewoon eens in contact komen met de Academie Built Environment? Mail dan het academiebureau. Heb je interessant nieuws dat je graag deelt, voel je vrij om de redactie te mailen. 

324688 Rinus Jansen en Lydy Augustijn op afscheidsreceptie
Secretaresse Lydy neemt afscheid van de Academie Built Environment