Opening studiejaar via livestream, HAN Parade op locatie

Op 26 augustus 2021 starten we het nieuwe studiejaar, met de Opening, de uitreiking van de HAN Prijs en de HAN Parade. De start is deels online, en deels op locatie.

300562 Banner met paard in caroussel voor de HAN Parade en opening van het studiejaar 2021-2022

Ben je student, medewerker of werk je samen met de HAN? Je bent van harte welkom om de Opening en de uitreiking van de HAN Prijs via een livestream te volgen. De HAN Parade is op locatie: op de campus in Nijmegen. Meld je aan, en geniet van de verrassende voorstellingen. Of bezoek het Nieuwscafé, waar we met HAN'ers en andere onderwijsmensen praten over 25 jaar onderwijs.

Over de Opening

In de openingsrede neemt Rob Verhofstad, voorzitter van het College van Bestuur, ons mee in de uitdagingen waar de regio voor staat. Hoe kan de HAN daar een impactvolle bijdrage aan leveren? Daarna spreekt Hubert Bruls, burgemeester van Nijmegen, over de betekenis van de HAN voor de ontwikkeling van de stad en de regio.

De Opening is op 26 augustus 2021, van 16 tot 17 uur. 
Volg de Opening via de livestream