Nieuwe uitstroomrichting Automotive associate degree


 

In februari 2022 start HAN Automotive met de nieuwe uitstroomrichting 'Bedrijfswagens' binnen de bestaande associate degree Systeemspecialist. De huidige techniek van voertuigen blijft zich ontwikkelen, hierdoor is kennis nodig die verder gaat dan mbo-niveau 4.

304901 Nieuwe uitstroomrichting bij de Ad Systeemspecialist Automotive.

Met deze nieuwe uitstroom richting op hbo-niveau (niveau 5) hoopt HAN Automotive – onder aanvoering van Academiedirecteur Gerrit Averesch – in te spelen op de behoeftes van de branche. De uitstroomrichting wordt een specialisatie specifiek gericht op bedrijfswagens.  

Tijdens de voorlichtingsavond, die gisteravond plaats vond, werden medewerkers en de directie van Bakker Bedrijfswagens geïnformeerd over de inhoud en de uitvoering van de opleiding. Een groep medewerkers van Bakker Bedrijfswagens zal de eerste lichting zijn die deze tweejarige opleiding met de uitstroomrichting Bedrijfswagens gaat volgen. Bakker Bedrijfswagens is samen met de HAN opgetrokken om invulling te geven aan het lesprogramma. Sommige lessen zullen zelfs verzorgd worden op de locatie van Bakkergroep in Apeldoorn. Op deze manier proberen we de opleiding zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de behoeftes van de techneuten.

We kijken ernaar uit om deze gemotiveerde techneuten vanaf februari bij de HAN te mogen ontvangen! Na deze pilot wordt de uitstroomrichting ook opengesteld voor andere geïnteresseerden.