Waarom sociaal-artistiek samenwerken jou kan helpen

Vijf jaar lang was een groep enthousiaste mensen met elkaar onderweg om een gedeelde visie en werkwijze op het gebied van sociaal-artistiek samenwerken te ontwikkelen. "De veranderkracht van sociaal-artistiek samenwerken" is nu gepubliceerd.

254090 centre for creativity. creatieve technieken. graffiti artiest, spuitbussen

De publicatie dient als inspiratie om nieuwe initiatieven en samenwerking te zoeken. Rose Figdor was vijf jaar geleden aanwezig bij een netwerkbijeenkomst over kunst en maatschappelijke inclusie. Daar leerde ze het sociale domein kennen en de vele (aankomend) kunstenaars en culturele instellingen die daarin hun wegen zochten. Samen met Bart BleijerveldIngrid Docter en Wytske Lankester legden zij een stevige basis om verder te bouwen: een dynamisch en lerend expertise- en kennisnetwerk met een digitaal platform voor alle reisgenoten.

Vijf jaar later en "De veranderkracht van sociaal-artistiek samenwerken" is gepubliceerd. Nu kan ook jij leren hoe sociaal-artistiek samenwerken van pas komt! In de publicatie vind je meerdere onderwerpen om je creatieve brein te laten groeien. Rose Figdor nodigt je met veel plezier uit tot het lezen van de publicatie!

Op 1 april 2021 is de publicatie van het Reisgezelschap officieel gepresenteerd tijdens "De kracht van kunst in cultuurparticipatie #2: Sociaal-artistiek samenwerken". In de presentatie luister je naar de groep enthousiaste mensen over de publicatie en leer je nog meer over sociaal-artistiek samenwerken! 
 
Geïnteresseerd in de publicatie en presentatie? Klik hier!