Eerste Creativity Knowledge Tour: 'Toegevoegde waarde kunst bij sociaal werk'

Op dinsdag 8 december 2020 heeft het HAN Centre for Creativity de eerste Creativity Knowledge Tour gehost. Docent-onderzoeker Paola de Bruijn sprak over de mogelijkheden om levensvragen en kunst te verbinden aan zorg en welzijn.

230153 Centre for Creativity onderzoek Paola

Paola de Bruijn werd geholpen door student Social Work Nine Schaap en projectleider Kunst & Cultuur bij Axioncontinu Cas van Dijk. De deelnemers werden uitgenodigd om interactief mee te denken over het onderwerp.

Deelnemers en gasten hebben na het event hun ervaringen en meningen gedeeld. Nine Schaap zegt dat de Creativity Knowledge Tour voor haar heeft bevestigd dat er een bijzondere toegevoegde waarde zit aan kunst die je professionals kunnen gebruiken binnen het sociaal werk.

Gast Carole Koning-Boucoiran vond de werkvorm aangenaam en beschrijft het als open en rustig. Voor Carole voelde de Creativity Knowledge Tour als een rond geheel aan. Collega's Paul Beekers en Jan van Rosmalen vinden de vragen en conclusies van Paola prachtig, en bovenal stimulerend om er zelf mee aan de slag te gaan. 

Paola de Bruijn is niet de enige host van de Creativity Knowledge Tour. Elke zes weken brengt het Centre for Creativity een nieuwe Creativity Knowledge Tour naar jou!

Wil je op de hoogte blijven of inschrijven voor de volgende keer?

Ga naar de website van het Centre for Creativity! Daarnaast verzenden we regelmatig nieuwsmails. Inschrijven kan via deze link.