Nieuw: de Rechten Collegetour!

De Academie Rechten start met de Rechten Collegetour. Tijdens interactieve bijeenkomsten, gebaseerd op het gelijknamige tv-programma Collegetour, worden studenten in contact gebracht met inspirerende gasten. Op 4 maart 2021 trapt de academie af met niemand minder dan de fractievoorzitter van D66 Rob Jetten!

collegetour Rob Jetten

Hoe neemt hij zijn partij en fractie op sleeptouw in de komende verkiezingscampagne? Waarom is het belangrijk dat juist nu studenten hun stem laten horen? Waar komt zijn imago als ‘klimaatdrammer’ vandaan? Over dit en nog veel meer gaat Rob met studenten in gesprek.

Ben jij erbij?

RXML parse error: Attribute 'src' cannot be empty |
RXML parse error: This tag doesn't handle content.
 | <cimg-url filename="" format="jpeg" jpeg-quality="55" max-width="1040px" scale="1040,0" src="">
 | <cache enable-protocol-cache="yes">
Nieuw: de Rechten Collegetour!