Mark Tuitert komt naar de HAN

Schaatskampioen Mark Tuitert komt naar de HAN! Tijdens HAN unexpected x innovate doet hij op openhartige wijze uit de doeken hoe hij met een team bouwde aan zijn individuele topprestaties. Het festival staat namelijk in het teken van samenwerking. Mis het niet.

keynote mark tuitert

Schaatsen is een individuele sport, maar zonder team dat achter je staat, kom je niet ver. Mark werd dan ook al op jonge leeftijd omringd door onder meer coaches, trainers, medische staf, psychologen en sponsoren. 

Sportcarrière en ondernemerschap

Mark stond te boek als grootste schaatstalent ter wereld, maar niet alles is bij deze schaatskanjer van een leien dakje gegaan. Valpartijen, ziekte en persoonlijke worsteling stonden een glansrijke carrière naar de top in de weg. Na het winnen van Olympisch goud in Vancouver (2010) en deelname aan de Spelen in Sochi in 2014, besloot Mark zijn talenten op een ander gebied te ontwikkelen. Wat neemt hij vanuit zijn sportcarrière mee in zijn ondernemerschap en wat zéker niet? 

 

keynote mark tuitert
Mark Tuitert

Samenwerking vanuit een andere hoek

Het is de moeite waard om vrijdag 4 oktober tot 17.30 uur te blijven hangen op de campus of na een werkdag alsnog aan te sluiten in Arnhem. Het verhaal van Mark is namelijk een uitstekende aanvulling op de inhoudelijke keynotes van lector Loek Nieuwenhuis. Mark belicht samenwerking vanuit een hele andere hoek.