Opnieuw 4 Comeniusbeurzen voor HAN Onderwijsinnovatie

De HAN kan trots zijn op de uitslag van de 4e ronde van het Comeniusprogramma.

studenten luisteren naar docent

Het Comeniusprogramma stelt onderwijsprofessionals in het hoger onderwijs in staat om vernieuwingen in het onderwijs in de praktijk te brengen. Het is belangrijk dat de projecten als vernieuwend worden beschouwd, ook buiten de instelling waar het project plaats zal vinden.

Liefst 4 van de in totaal 66 beurzen uit het programma werden aan de HAN gehonoreerd. De HAN had 12 intentieverklaringen ingediend. De gehonoreerde beurzen zijn verdeeld in 3 teaching fellows en 1 senior fellow. De aanvragers kunnen komend schooljaar aan de slag met het uitvoeren van hun voorgestelde onderwijsinnovatie.

In dit blog van HAN subsidies lees je meer over de aan de HAN toegekende Comeniusbeurzen.