Live Q&A studieverenigingen Academie Educatie


 

Tijdens de Open Dag op 14 december organiseren de studieverenigingen van de Academie Educatie een live Q&A op Instagram. Tijdens deze Q&A kan jij al je vragen stellen over de opleiding waarin jij geïnteresseerd bent!

samen-studeren

Welke vakken krijg ik tijdens mijn opleiding tot leraar Engels? Wat voor activiteiten doet de studievereniging van de opleiding Leraar Wiskunde? Gaan we op excursie naar een ander land? Hoe ervaren zij het studeren in Coronatijd? Onze studenten zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

Studieverenigingen Academie Educatie

Tijdens deze live Q&A op Instagram zullen de studieverenigingen Meesterlijk, Lingua Franca en Fabulinus al je vragen beantwoorden. Studievereniging Meesterlijk is de studievereniging van de lerarenopleiding basisonderwijs, studievereniging Lingua Franca is de studievereniging van de talen (Leraar Duits, Leraar Engels en Leraar Nederlands) en studievereniging Fabulinus van exact (Leraar Scheikunde, Leraar Natuurkunde, Leraar Biologie en Leraar Wiskunde)!

Wanneer?

De live Q&A zal plaatsvinden op zaterdag 14 december, bekijk hieronder welke studieverenigingen op welke tijd een live Q&A zal gaan houden

Bekijk de Q&A van Meesterlijk hier
11.00-11.30 uur & 14.00-14.30 uur

Bekijk de Q&A van Fabulinus hier
16.00-16.30 uur

Bekijk de Q&A van Lingua Franca hier
16.30-17.00 uur

 

Aanmelden

Aanmelden is niet nodig! Kom gezellig naar de live Q&A op onze Instagram en vraag de studenten het hemd van het lijf. Hopelijk tot zaterdag 14 november!