HAN Campustheater

student aankleden voor voorstelling

HAN Campustheater

Volg theatercolleges of maak een voorstelling mee van bekende artiesten in het HAN Campustheater in Nijmegen! Hier vind je het programma en info over kaarten.

Let op: aanpassingen in programma!

• De voorstelling van Javier Guzman op 1 december 2022 gaat niet door. De voorstelling wordt verplaatst naar seizoen 2023-2024.
  • Daarnaast gaat ook Martine Sandifort op 16 februari 2023 niet door.

We zijn er klaar voor, theaterseizoen 2022-2023: cabaret, toneel, muziek en theatercolleges in het Campustheater. Laat je verrassen, ontroeren, amuseren. Ook kun je in het Campustheater theatercolleges volgen. ‘Levenslang leren’ geeft inspiratie en energie. Een unieke kans om binnen een theaterzaal een boeiend college te volgen van gerenommeerde, deskundige, gepassioneerde sprekers.

31689 null

Kaarten bestellen

Stuur een mailtje naar Campustheater@han.nl met je naam, adres en telefoonnummer. Geef vervolgens aan voor welke voorstelling je kaartjes wilt bestellen. Noteer ook het aantal kaartjes dat je wilt bestellen. Alleen volledig ingevulde aanvragen worden in behandeling genomen.

Kaarten ophalen

Theaterkassa
De theaterkassa is geopend van maandag t/m donderdag van 17.00- 21.45 uur.
Adres: Kapittelweg 33 Nijmegen

Aanvang
Aanvang theatervoorstellingen: 19.30 uur

Spelregels
• Haal de kaartjes binnen 3 weken na bevestiging van de reservering op en betaal de kaartjes bij het ophalen.
• Na de uiterste afhaaldatum gaan de kaartjes weer in de verkoop;
• Gereserveerde kaartjes kunnen niet teruggegeven worden;
• Je kunt alleen pinnen;
• Honden zijn niet toegestaan in het Campustheater;
• Na de genoemde aanvangstijd kun je niet meer in de zaal;
• Zorg dat je minimaal 5 minuten voor aanvang in de zaal zit.

Locatie

Adres: Kapittelweg 33 in Nijmegen (lokaal C152 of bij grote voorstellingen HAN auditorium)

Het theater is er voor studenten, medewerkers van de HAN. Maar ook belangstellenden van buiten de HAN zijn van harte welkom

Fijne theateravonden!

Mede namens de Academie Mens en Maatschappij, het steunfonds van de HAN en de medewerkers van het Campustheater, wensen we je bijzondere theateravonden.