Charles River Jelena Ciric ziet haar afdeling als een speelplaats voor chemici

00543920-0d00-11ee-8260-02565807075b Jelena Ciric werkt bij ATBC-partner Charles River

Charles River levert veiligheidschecks voor bijna alle producten. Hoofd Chemie van Charles River Jelena Ciric ziet haar afdeling als een grote speelplaats voor chemici. Hier worden complexe puzzels gelegd. En, niet onbelangrijk, het is een geweldige plek voor studenten die hun carriere starten. ,,Bi

Of het nu medicijnen, bestrijdingsmiddelen, polymeren of zelf instrumenten voor de gezondheidszorg zijn, de chemische afdeling van de multinational heeft de techniek en de apparatuur in huis om nauwkeurig alle producten te testen. 

Lees het hele interview met Jelena Ciric in het Engels

Als je geïnteresseerd bent in een stage bij Charles Rivers, mail dan naar stage.atbc@han.nl

Foto David van Haren