Minor Drugs discovery Belangrijke stappen in drugs discovery

92fa902e-0cfd-11ee-8fe1-02565807075b CEO Koen Dechering van TropiQ houdt zich bezig met de ontwikkeling van een nieuw medicijn tegen malaria. Hij levert ook een bijdrage aan de minor Drug Discovery

In februari start een andere groep studenten met de minor Drug Discovery. Dat betekent dat ze de kans krijgen om te werken aan opdrachten die bijdragen aan het beginstadium van de ontdekking van geneesmiddelen.

Een van de bedrijven die projecten voor deze minor verzorgen is TropIQ Health Sciences, een bedrijf dat nieuwe technologieplatforms ontwikkelt die specifiek geschikt zijn voor het ontdekken van geneesmiddelen tegen vectorziekten als malaria en dengue.

Lees het hele interview op onze Engelstalige pagina's

De minor van dit jaar zit vol, kijk op minoren.han.nl wanneer de volgende minor start. 

Foto DAvid van Haren