terugblik educatie collegetour '18/ '19 Sjef Drummen

287860 Foto Terugblik Collegetour 2019 met Sjef Drummen

Sjef Drummen, oprichter van het Agora-onderwijs, was op dinsdagavond 25 september te gast bij de 1ste editie van Educatie Collegetour van het studiejaar 2018-2019.

De onderwijskunstenaar werd bevraagd door studenten die bij de HAN opgeleid worden tot leraar. Drummen vertelde inspirerend over de verschillen tussen het reguliere onderwijs en het Agora-onderwijs. Drummen: 'De houdbaarheid van het huidige onderwijsmodel is echt voorbij, dat weet toch iedereen.' Drummen sprak de leraren en studenten in de zaal ook direct toe: 'Jullie zijn je gewicht in goud waard, dat vind ik echt! Eén tip wil ik de leraren van de toekomst meegeven: doe alleen iets als het goed is voor het kind en als het voortkomt uit onvoorwaardelijke liefde voor het kind.'


Meer weten? Luister de podcast van Sjef op Spotify of Soundcloud.

Bekijk de video