terugblik educatie collegetour '18/ '19 Lucia Rijker

286993 Thumbnail van Lucia Rijker en Adinde Koree bij de Educatie Collegetour 2018

Bij de tweede editie van HAN Educatie Collegetour in het studiejaar ‘18/’19 was Lucia Rijker te gast.

Rijker is meervoudig wereldkampioene boksen en kickboksen én bekend van het tv-programma ‘Dream School’, waarin zij schoolverlaters opnieuw probeert te inspireren om zichzelf te ontwikkelen. De juiste persoon dus om te bevragen over de coachende rol van de leraar.Gedurende de avond zat  de zaal vol met studenten, docenten, andere belangstellenden én vragen. Een catchbox vloog door de zaal om de nieuwsgierige vragenstellers van een microfoon te voorzien. Zo werden er allerlei vragen beantwoord: van Lucia’s acteercarrière tot haar boeddhistische achtergrond. Lucia's gouden tip voor onze studenten: ‘’durf te voelen’’ en ‘’veroordeel niet’’. En focus je niet op wat je niet wilt maar juist op datgene wat je wél wilt.


Luister de podcast van Lucia op Spotify of Soundcloud.

Nog meer lezen?

  • Lees de blog van STUD.

Bekijk de video