null

Op donderdagmiddag 14 april 2022 organiseert het Lectoraat Eigentijds Beoordelen en Beslissen een toetsconferentie met diverse workshops en lezingen.

De Toetsconferentie is verplaatst!

Helaas kan de Toetsconferentie niet op donderdag 14 oktober 2021 plaatsvinden.  De onzekerheden rondom de corona-maatregelen en onze wens om meer dan 75 personen uit te kunnen nodigen voor de plenaire onderdelen, maakt dat we de knoop hebben doorgehakt en de toetsconferentie hebben verzet. 

De toetsconferentie zal nu worden gehouden worden op donderdag 14 april 2022. Alle deelnemers worden hierover persoonlijk geïnformeerd. 

Exact 365 dagen na de installatie van Tamara van Schilt-Mol op 14 april 2021 tot lector Eigentijds Beoordelen en Beslissen komt er een vervolg met deze toetsconferentie. Zet deze datum dus vast in je agenda!

Bijdrages gezocht

Voor de toetsconferentie zijn wij op zoek naar inspirerende bijdrages. Ben jij zelf ook bezig met eigentijds beoordelen en beslissen en vind je het leuk een bijdrage te leveren door het geven van een workshop, het houden van een presentatie of het presenteren van een poster neem dan contact op met: Tamara vanSchilt-Mol.

Voor overige informatie of vragen kun je contact opnemen Hannieta Beuving.

Aanmelden

Het programma is nog volop in ontwikkeling. Maar je kunt je wel al aanmelden via dit formulier.

Terugblik Toetsconferentie 2018

Lees hier de terugblik van de toetsconferentie 2018.

Lectoraat Eigentijds Beoordelen en Beslissen

In het Lectoraat Eigentijds Beoordelen en Beslissen staat de vraag centraal hoe toetsing ontworpen, ingericht en uitgevoerd kan worden zodat het bijdraagt aan de drie functies die onderscheiden worden binnen toetsing: de beslisfunctie, de leerfunctie en de evaluatiefunctie. Het gaat daarbij om het maken van goed geïnformeerde keuzes op basis van actuele kennis en inzichten.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie

De locatie is nog niet bekend

Deelname
Gratis