Hulp bij je profielwerkstuk

Ben jij op zoek naar een onderwerp of expert voor je profielwerkstuk (PWS)? De HAN kan je helpen! Vanuit verschillende opleidingen bieden we onderwerpen, experimenten, presentatievormen of individuele hulp bij je profielwerkstuk.

Twee studenten overleggen met laptop

Hoe werkt het?

Nu jij in het laatste jaar van de middelbare school zit, ga je aan de slag met je profielwerkstuk. Misschien heb je er zelfs al een start mee gemaakt. Na dit jaar ben je klaar om met je vervolgopleiding te beginnen. Misschien kies jij wel een onderwerp wat met jouw studierichting te maken heeft? 

Het maken van een PWS is een behoorlijke klus: hoe begin je, waar wil je het over hebben en wat moet er allemaal gebeuren? Dat zijn vragen waar we je graag bij helpen. Of ben je al een eind op weg en wil je hulp bij het kiezen van een vorm om je PWS te presenteren? Ook dan kun je gebruik maken van 'Hulp bij je Profielwerkstuk'! Check hieronder de mogelijkheden en kies waar jij behoefte aan hebt.

jongen in klaslokaal gooit papieren weg uit frustratie

4 keuzes

Hieronder zie je de verschillende keuzes die we bieden. Als je eruit bent, meld je je aan via de button. Je kiest dan een opleiding waarvan jij denkt dat die het beste bij jouw onderwerp past. Let op: niet alle HAN opleidingen doen mee. Vind je het lastig om een opleiding te kiezen? De HAN-begeleider neemt contact met je op en helpt je verder. Past je hulpvraag  toch beter bij een andere opleiding, dan hoor je dat vanzelf. De HAN-begeleider kan een student of een docent zijn.

ASK HANVragen?

Heb je een vraag over je profielwerkstuk. We helpen je graag verder.

Student in gang met telefoon