Hulp bij je profielwerkstuk of meesterproef

Ben jij op zoek naar een onderwerp, een expertbegeleider of een lab voor je profielwerkstuk (PWS) of meesterproef? De HAN kan je helpen! Check bij welke opleidingen je terecht kunt.

Twee studenten overleggen met laptop

Hoe werkt het?

Zit jij op een Technasium? Dan doe jij de meesterproef. Ander woord, zelfde betekenis als profielwerkstuk. We hebben het vanaf nu over PWS en bedoelen dan ook meesterproef.

Nu jij in het laatste jaar (of een na laatste) van de middelbare school zit, ga je aan de slag met je profielwerkstuk. Misschien heb je er al een start mee gemaakt. Je bent bijna klaar om met je vervolgopleiding te beginnen. Tip: kies voor je PWS een onderwerp dat te maken heeft met een opleiding of studierichting die jouw interesse heeft. Mooie kans om te ontdekken of de richting écht bij je past.

Het maken van een PWS is een behoorlijke klus. Kijk hieronder welke opleidingen op dit moment hulp bieden. Zodra we je bericht ontvangen nemen we contact op!

jongen in klaslokaal gooit papieren weg uit frustratie

Deze HAN opleidingen doen mee

Bouwkunde

Heb jij een vraag op het gebied van het bouwen of ontwerpen van gebouwen? Wil je onderzoeken hoe je een duurzame school bouwt? Of welke materialen wel en niet biobased zijn? Hoe jij kunt bijdragen aan oplossingen voor de woningnood?! Wat is de impact van circulair bouwen? Zomaar een greep van onderwerpen die te maken hebben met de opleiding Bouwkunde.

dbbb8c9a-0cf9-11ee-b756-02565807075b werken aan een maquette in de werkplaats van Bouwkunde

Civiele Techniek

Met de klimaatverandering maken we steeds meer kans op natte voeten. Is bouwen op water hiervoor de oplossing? Of wil jij onderzoeken hoe de ideale dijk eruit moet zien om het water tegen te houden? Ga jij aan als het gaat over het maken en doorrekenen van bruggen? Met welke biobased materialen gaat CO2 uitstoot omlaag? Met deze en vele andere onderwerpen kun je bij Civile Techniek terecht.

e5b42018-0cf9-11ee-b4bc-02565807075b drie studenten simuleren in het waterlab situaties voor civiele techniek waterbouwkunde

Industrieel Product Ontwerpen

4d446c10-0cfa-11ee-b120-02565807075b Docent Industrieel Product Ontwerpen legt uit aan een student engineering

Bio-Informatica

bio-informatica student aan het werk

Leraar Basisonderwijs (PABO)

kinderen met meester achter ipad
ASK HAN
 

Vragen?

Heb je een vraag over je profielwerkstuk. We helpen je graag verder.

Student in gang met telefoon