Recht en Bestuur

314115 null

Wil jij graag mensen helpen en ben je goed in het oplossen van problemen? Dan vind je bij de studierichting Recht en Bestuur vast een opleiding die bij jou past. Kijk hier welke studies erbij horen. Waar ga jij je verder in verdiepen?

Over Recht en Bestuur

Jij bent niet op je mondje gevallen. Mooi, dat maakt jou de aangewezen persoon om die bedrijfsovername te leiden, die juridische vraag op te lossen of dat bestemmingsplan te verdedigen. Laat jou de boel maar lekker organiseren, jij zorgt wel dat het allemaal in goede banen loopt. Je weet anderen glashelder te vertellen waar ze recht op hebben of wat ze nodig hebben. Je hebt de gave om ze te overtuigen en op 1 lijn te krijgen. Wil jij altijd het beste uit mensen of organisaties halen? Duik dan in deze studierichting.

zakelijk

StudieclusterRecht

Een studiecluster is een groepje opleidingen over hetzelfde onderwerp. Bij Recht en Bestuur is dat 1 cluster: Recht. Wil jij iets met recht en ethiek? Houd je van argumenteren en maatschappelijke thema's? Laat je hier inspireren over het studiecluster Recht en check welke opleidingen bij dit cluster horen.

314124 null

OpleidingenStudies bij Recht en Bestuur

Check hier welke opleidingen onder Recht en Bestuur vallen.