Recht & Bestuur

null
no

Wil jij graag mensen helpen en ben je goed in het oplossen van problemen? Dan vind je bij de studierichting Recht en Bestuur vast een opleiding die bij jou past. Kijk hier welke studies erbij horen. Waar ga jij je verder in verdiepen?

Welke richting wil jij op?

Studeer Recht en Bestuur

Jij bent niet op je mondje gevallen. Mooi, dat maakt jou de aangewezen persoon om die bedrijfsovername te leiden of dat bestemmingsplan te verdedigen. Jij hebt de gave om anderen te overtuigen en op 1 lijn te krijgen en je zorgt dat het allemaal in goede banen loopt. Is that you? Duik dan in deze studierichting.

Studiecluster
 

Recht

Een studiecluster is een groepje opleidingen over hetzelfde onderwerp. Bij Recht en Bestuur is dat 1 cluster: Recht. Wil jij iets met recht en ethiek? Houd je van argumenteren en maatschappelijke thema's? Laat je hier inspireren over het studiecluster Recht en check welke opleidingen bij dit cluster horen.

null
Studierichting | profielkeuze
 

Welk profiel past hierbij?

Sta je voor een profielkeuze? En lijkt deze studierichting je wel wat? Download de profielkeuzecheck en bekijk welk profiel hier goed bij aansluit. Ook zie je gelijk welke vakken je nodig hebt. Zo weet je wat jij kan studeren met jouw profiel!

Welke kant ga jij op met je studiekeuze? Zo hak je de knoop door
Opleidingen
 

Studies bij Recht en Bestuur

Check hier welke opleidingen onder Recht en Bestuur vallen.

Studierichting recht en bestuur