Introductie Economie

Het is zo ver: jouw studie gaat beginnen! Om ervoor te zorgen dat jij een vliegende start maakt, organiseren we een introductiebijeenkomst. Je maakt kennis met de opleiding, je medestudenten en de HAN. Tot snel!

Overlegen en samenwerken

De introductie/opstartbijeenkomst vindt plaats in de week van 23 tot en met 27 januari 2023. Hieronder vind je per opleiding het programma (datum, tijd en invulling van de introductie) en de boekenlijst. Boeken zijn te bestellen bij elke willekeurige boekhandel. De readers koop je op de HAN Campus bij de CampusStore. Je betaalt met jouw HAN-card of met de pinpas.
Het is wenselijk dat je bij de introductie aanwezig bent. Je krijgt namelijk uitleg over de digitale leersystemen, het onderwijs en de studie-aanpak. Ook leer je jouw medestudenten kennen. Genoeg reden om aan te sluiten dus! 

Programma introductie/opstartbijeenkomst en boekenlijst

Start van jouw opleiding

Je opleiding start in de eerste week van februari.

Check je aanmeldstatus

Tijdens jouw aanmelding voor een deeltijdopleiding aan de HAN doorloop je een aantal stappen. Pas als je alle stappen hebt doorlopen en voldoet aan de toelatingseisen (vooropleidingseis, intake, digitale machtiging etc.), kun je starten met de opleiding. Check je aanmeldstatus op han.nl/mijnaanmelding

Hoe kan ik me afmelden voor de intro?

De introductie is een belangrijke kick-off van de opleiding. We gaan er van uit dat je er bij bent. Kun je er echt niet bij zijn? Meld je dan uiterlijk maandag 23 januari per mail af. Kijk hierboven bij de informatie van jouw opleiding bij welk emailadres je je kan afmelden.