In februari starten met een deeltijdopleiding

Een klas deeltijdstudenten aan de HAN

Start jij in februari met een deeltijdopleiding bij de HAN? Dan zit je goed! Natuurlijk ga je alle kennis opdoen die je nodig hebt om je carrière een boost te geven. Maar je gaat ook veel mensen ontmoeten: mede-studenten, collega's op je werkplek en docenten bij de HAN. Je nieuwe netwerk begint!

een keuze maken
 

Welke deeltijdopleidingen starten in februari?

In onze opleidingszoeker vind je een handig overzicht van alle deeltijd, bachelor- en masteropleidingen van de HAN die in februari starten. Al een opleiding op het oog maar heb je nog vragen voor je een definitieve beslissing kunt maken? Vraag dan een adviesgesprek aan. Dit gesprek is bedoeld voor iedereen die zich heeft verdiept in een opleiding. En het is vrijblijvend.

d16a80d0-0cf3-11ee-9df9-02565807075b Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Exact en Informatica op LvS2.
aanmelden 

Opleiding gekozen? Meld je aan volgens deze 4 stappen

aanmelddeadline
 

Tot wanneer kan ik me aanmelden voor een februaristart?

  • Wil jij je aanmelden voor een studie in februari? Dat kan tot uiterlijk 31 januari 2023 via Studielink. Maar let op: Na je aanmelding moet je nog van alles regelen voordat je met je studie kunt starten. Ons advies: meld je uiterlijk aan op 15 januari 2023, dan weet je zeker dat je bij de start van je studie toegang hebt tot alle systemen en hulpmiddelen.
  • Na je aanmelding krijg je een bevestigingsmail van de HAN. Die komt binnen op het mailadres dat je hebt opgegeven in Studielink. Dit kan een paar werkdagen duren.
  • Na je aanmelding voor een deeltijd- of duale opleiding heb je een intake bij de HAN.
Detailfoto studenten met laptop en aantekeningen