Built Environment

Zoek je een stagiair of afstudeerder op het gebied van bouw en infra? Op deze pagina vind je de e-mailadressen. Neem gerust vrijblijvend contact op!

civiele techniek maquette brug waterlab

Studenten Civiele Techniek en Bouwkunde voeren tijdens hun studie verschillende opdrachten uit. Naast stage- en afstudeeropdrachten zijn dat ook projecten in het onderwijs, waarbij ze gebruikmaken van vragen uit de praktijk. 

Academiebureau Built Environment 

Neem contact met ons op

Heb je vragen over stages en afstuderen? Neem dan contact op met het academiebureau Built Environment. Het academiebureau is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9 tot 17 uur.

Samenwerken
 

Projecten met studenten

Projecten zijn een belangrijk onderdeel in het curriculum van de opleidingen bij Built Environment. Studenten werken vanuit hun eigen discipline in bi-disciplinaire of multidisciplinaire groepen samen met studenten uit andere opleidingen. Gedurende de opleiding worden de projecten complexer en gaan ze steeds meer over echte projecten uit het bedrijfsleven.

Voor studenten zijn projecten die uit het bedrijfsleven komen extra interessant. Voor bedrijven is dit dé kans om vroeg bij studenten in beeld te komen en om studenten te betrekken bij vraagstukken die spelen in jouw sector.

 

bouwkunde studenten deeltijd demo tafel

Hoe verloopt zo'n project?

Projecten met studenten waarbij wordt samengewerkt tussen onderwijs, bedrijven en lectoraten, vind je in het 2e en 3e jaar van de opleiding. Een project heeft een doorlooptijd van 20 weken. Iedere projectgroep bestaat uit 5 à 6 studenten. Zij kunnen gemiddeld 20 uur per week aan het project besteden.