Diensten

Bij HAN Studiecentra staan we voor je klaar! Onze diensten zijn er om jou te ondersteunen bij het studeren en onderzoeken. Van uitgebreide bibliotheekfaciliteiten tot online bronnen. Van persoonlijke begeleiding tot trainingen om je studievaardigheden te versterken.

Werken in mediatheek serieus

Lenen, reserveren en verlengen

Wil je boeken of andere materialen lenen, reserveren of verlengen? Dan ben je welkom in één van de vier studiecentra locaties. Ook kan je alvast zaken online regelen, hieronder lees je wat de mogelijkheden zijn.

Lenen bij de Radboud Universiteit

Als HAN lener kan je een RU lenerspas aanvragen. Hiermee heb je toegang tot de fysieke collectie van de bibliotheek van de Radboud Universiteit. Dat wil zeggen: het lenen van uitleenbaar materiaal en inzien van niet uitleenbare werken.

Logistics Management deeltijd, studiecentrum, boeken, uitzoeken, studeren, 2022

Studentwerkplekken

Ben je op zoek naar een goede werkplek voor jezelf of om met een groepje te werken? Alle studenten van de HAN kunnen gebruikmaken van verschillende werkplekken. Er zijn werkplekken met pc, stilteruimtes, samenwerkplekken en voorzieningen voor werken met laptops.

Overzicht werkplekken met studenten Engineering gebouw

Hulpmiddelen

Voor studenten met een functiebeperking of chronische ziekte is studeren soms lastig. Vaak zijn zij afhankelijk van speciale faciliteiten. Lees hier meer over de hulpmiddelen en voorzieningen beschikbaar bij HAN Studiecentra.

student kijkt in boek met laptop op schoot

Digitale leermaterialen

Wij zetten ons in voor digitale leermaterialen! We bieden gratis toegang tot een breed scala aan hoogwaardige leermiddelen, zoals e-books, video's en interactieve modules. Hiermee stimuleren we flexibel leren en delen we kennis binnen en buiten de HAN-community.

Pabo-docente geeft les aan haar klas en gebruikt daarbij een groot beeldscherm.

Informatievaardigheden

Je staat op het punt om literatuuronderzoek uit te voeren. Maar waar begin je met zoeken? Wat zijn nu goede bronnen en hoe zoek je op de juiste manier?

Daar heb je ‘skills’ voor nodig: informatievaardigheden.

De informatiespecialisten van HAN Studiecentra helpen je op weg:

Foto van achterin de klas gemaakt van een student die met marker op het whiteboard schrijft.

Onderzoeksondersteuning

Houd jij je bezig met onderzoek? Niet iedere stap in het onderzoeksproces zal vanzelfsprekend voor je zijn. De HAN heeft ondersteuners die je graag helpen; bij het vormen van je idee, tijdens de uitvoering en in de afronding van je onderzoek:

biologie en medisch laboratoriumonderzoek uitslagen noteren onderzoek

Direct Contact

Vragen? Stel ze aan ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.