Green office teams

RXML parse error: Error in expr attribute: syntax error, unexpected '/', expecting TOK_CLASS or TOK_ENUM |
RXML parse error: This tag doesn't handle content.
 | <set expr="(float)  / " variable="var.picture-ratio">
 | <cache enable-protocol-cache="yes">
GO Teams

Maak impact naast je studie óf vul je vrije ruimte van je opleiding in één van onze Green Office Teams!

Contact

Heb je interesse in het deelnemen aan één van onze teams óf wil je vrijblijvend meer informatie? Neem dan contact op met Fabian Berndsen via Fabian.Berndsen@han.nl of loop langs ons kantoor op Kapittelweg 33, ruimte B0.20 (binnenkort Laan van Scheut 10, centrale hal achter de roltrappen).

HAN Experience Centre
 

De GO TEAMS

In een Green Office Team krijg je de unieke kans om tijdens je studententijd écht impact te maken in de praktijk. Bij ons ben je dan ook niet zomaar student, maar bieden we je een serieuze rol waarbij jíj de professional bent. Je gaat samen met een team aan de slag om écht iets tastbaars te creëren en je krijgt daarmee de verantwoordelijkheid over een groot project. Je hebt de keuze uit verschillende teams die je hieronder kan vinden. Het maakt niet uit welke studie je doet, iedereen is welkom. De Teams zijn voor studenten die een semester lang hun vrije ruimte moeten vullen én voor studenten die vrijwillig náást hun studie impact willen maken. 

e9d6aa1c-0cf9-11ee-a3f0-02565807075b Studiekeuze hbo-studie Open Dagen HAN

GO TEAMS

Team events

Bij Team Events organiseer je een evenement of een onderdeel daarvan. Je verdiept je in de wereld van conceptontwikkeling en leert hoe je een super tof event neerzet in al zijn facetten. Van het bedenken van waardevolle inhoud tot het praktisch regelen van zaken en van het promoten en werven van bezoekers tot het aansturen van mensen.

e86d41d6-0cf9-11ee-815e-02565807075b Studiekeuze hbo-studie Open Dagen HAN

Team Communicatie

Bij Team Communicatie ga je aan de slag met het bedenken en creëren van allerlei soorten communicatie uitingen. Je komt terecht bij één van de andere teams om daar het communicatie-element uit te werken. Van strategie bedenken tot designen en van het schrijven van artikelen tot het maken van video's, je doet het allemaal.

e96bc1ac-0cf9-11ee-933a-02565807075b Studiekeuze hbo-studie Open Dagen HAN

Team Onderwijs

Bij Team Onderwijs bedenk en creëer je nieuwe innovaties voor in de les op het gebied van duurzame ontwikkeling. Je kijkt waar behoeftes van opleidingen liggen, combineert dat met je eigen ervaringen in het onderwijs én theorie over gamificatie, om dit vervolgens allemaal te integreren in een tastbaar product. Dit kan variëren van podcasts tot kennisclips en van onderwijsspellen tot een kant-en-klare escaperoom.

e8b3da7e-0cf9-11ee-a004-02565807075b Studiekeuze hbo-studie Open Dagen HAN

Team Werkveld

Bij Team Werkveld ga je aan de slag met het leggen en onderhouden van contacten met samenwerkingspartners om zo leads te genereren uit het werkveld. Je houdt je bezig met marketing en sales en gaat daadwerkelijk op pad naar externe organisaties om te werven en om onder begeleiding praktijkopdrachten te formuleren voor verschillende opleidingen.

425172 Studiekeuze hbo-studie Open Dagen HAN

Team Trends en Ontwikkeling

Bij Team Trends en Ontwikkeling ga je samen met je team je verdiepen in de trends en ontwikkelingen van duurzame ontwikkeling en wat de beste manier is om dit te integreren in het onderwijs. Je gaat in gesprek met opleidingen om te kijken waar de behoeftes liggen, verdiept je in de wereld van de student en integreert deze bevindingen in een onderwijsdienst of -product.

eb3d27e6-0cf9-11ee-af08-02565807075b Studiekeuze hbo-studie Open Dagen HAN
HAN Experience Centre
 

Training en begeleiding

We richten ons niet alleen op jouw toffe eindresultaat, maar hechten waarde aan het leerproces van jou en je team. Zodat je volledig als zelfstandige professional aan de slag kan, ga je voordat je gaat beginnen een trainingstraject in. Tijdens dit traject leer je zowel inhoudelijke kennis (toepassen), als praktische vaardigheden. Je krijgt verschillende trainingen, afhankelijk van het project dat je aan het doen bent. Dit varieert van kennis over duurzame ontwikkeling, tot leiding geven en van brainstormen en scrummen tot video maken en editen. Je krijgt alle vrijheid om precies datgene te leren waar jíj enthousiast van wordt. Daarna ga je met je team aan de slag en word je tijdens je project begeleid door één of meer van onze professionals die de kennis en ervaring hebben om jullie gedegen advies en richting te geven. 

eb08813a-0cf9-11ee-b85c-02565807075b Studiekeuze hbo-studie Open Dagen HAN

De ervaring van

Jurriaan Janssen

''Ik heb in het tweede jaar van mijn studie Bedrijfskunde mijn vrije ruimte gevuld in een team van de HAN Green Office. Ik heb veel geleerd over het runnen van een project en hoe je van helemaal niets, iets heel gaafs maakt. Met ons team kregen we de ruimte om al onze ideeën uit te voeren en werden we hierin nauwelijks beperkt, maar juist gestimuleerd om op zoek te gaan naar kansen. Uiteindelijk hebben we Toekomst TV kennisclips gecreëerd, die nu ook daadwerkelijk gebruikt worden. We hebben keihard gewerkt voor het eindresultaat, maar het ook vooral heel leuk gehad. Een leerervaring die ik niet snel zal vergeten. Mijn meewerkstage heb ik vervolgens ook bij de HAN Green Office gedaan als strategisch management medewerker.''

Brian Arends

''Ik heb mijn vrije ruimte in het 4e jaar als CE student bij de HAN Green Office gevolgd. Vanuit mijn ambitie om Business Manager te worden wilde ik vaardigheden als communicatie en leiding geven ontwikkelen. Bij de HAN Green Office werd ik projectondersteuner van een leidinggevende, waarbij ik twee groepen van vijf studenten heb mogen begeleiden. Dit was een geweldige ervaring waar ik veel heb kunnen leren en echt impact heb mogen maken. Uiteindelijk twee erg succesvolle evenementen neergezet en veel blije gezichten gezien. Al met al een erg geslaagde vrije ruimte. Dat ik nu na de vrije ruimte, tijdens mijn afstudeerstage, de functie Accountmanager bij de HAN Green Office vervul, zegt volgens mij genoeg.''