Collega's voor deur postits. Centrum voor ondernemerschap. Einte en Mathilde

Wil je ontdekken of ondernemen iets voor jou is? Ben je nieuwsgierig naar wat het voor jou kan betekenen, maar heb je geen idee hoe en waar te beginnen? Wij helpen je graag bij de eerste stap!

Wat past bij jou?

  • Ben je student, ondernemend en innovatief én wil je het verschil maken in de wereld? Volg dan de minor Onderneem de Ontdekkingsreis!
  • Wil je weten hoe ondernemend je bent? Graag helpen we je bij het in kaart brengen van je ondernemerscompetenties. Maak een afspraak met éen van onze businesscoaches en we bespreken hoe je je verder wilt ontwikkelen.
  • Heb je ideeën richting een eigen bedrijf en wil je dit nader met ons verkennen? Wij helpen je graag verder om jouw droom werkelijkheid te maken. Maak een afspraak met éen van onze businesscoaches en we bespreken welk traject het best bij jou past!
  • Wil je liever in groepsverband de realiteit van ondernemerschap ervaren? Verken dan met ons de mogelijkheden van het doen van een Student Company binnen de HAN. 
  • Het laatste zetje nodig om te gaan ondernemen? Inspiratie nodig? Bezoek dan éen van onze Ondernemerschapsevents!
Bondi portretfoto lachen. Centre for creativity. Centrum voor ondernemerschap. Max Schalow, Chingishkan Kazakhstan

Welke 'ondernemende mind' heb jij?

Hoe denk jij over je toekomst? Voor jezelf beginnen als ondernemer, is dat iets voor jou? Of wil je jouw ondernemende talenten liever inzetten vanuit de zekerheid van een baan? Werk je graag alleen, of liever juist samen met anderen? Met deze test ontdek je hoe jij tegen ondernemerschap aankijkt, wat je motiveert en over wat jij belangrijk vindt, tijdens je studie en later in je werk. Vul de vragen in en ontdek wat voor type je bent.

draw-cta-title

Minor Onderneem de Ontdekkingsreis

Wil je je talenten en drijfveren ontdekken? Ben jij ondernemend, innovatief én wil je het verschil maken? Je leert jezelf beter kennen met de minor Onderneem de Ontdekkingsreis! Maak plannen voor een innovatie of onderneming die helemaal bij jou past: er is zo veel mogelijk! En je gaat je plannen ook écht uitvoeren.

Events

Wil je weten of ondernemerschap iets voor je is? Of ben je nieuwsgierig naar wat ondernemers je te vertellen hebben over hun business? Laat je dan inspireren op onze events. En mis ze niet! Volg ons op social media en zorg dat je er de volgende keer bij bent.

 

Hero Entrepreneurs 2021

Aftermovie

Hero Entrepreneurs op 9 februari 2021 gemist? Of wil je nog even nagenieten? Bekijk de aftermovie! Het was een geslaagde avond in een volledige online evenementenomgeving. Ruim 200 bezoekers, inspirerende verhalen van heroes Claudia Willemsen, Eva van Riksvoort en Arko van Brakel, en de medewerking van ruim 25 experts waaronder veel (oud-student-) ondernemers van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en de Radboud University.

Hero Entrepreneurs 2019

Aftermovie

Hero Entrepreneurs 2021

Instructiefilmpje online evenementen omgeving

Op dinsdag 9 februari 2021 stonden diverse nationale en lokale helden op het virtuele podium van Hero Entrepreneurs. Een online ondernemersevent georganiseerd door het Centrum voor Ondernemerschap, de opleiding Ondernemerschap & Retailmanagement (HAN) en Mercator Launch (Radboud Universiteit) voor alle ondernemers in spé op de Heyendaal Campus. Voor jou dus! Nieuwsgierig naar deze online omgeving? Bekijk het instructiefilmpje hieronder:

Connecten?

Ben je benieuwd naar wat HAN Centrum voor Ondernemerschap voor jou kan betekenen? Kom op de koffie en we bespreken jouw ideeën, wensen en mogelijkheden.

Postits door glas. Centre for creativity. Centrum voor ondernemerschap 3