International School of Business

The International School of Business leidt studenten op tot young professionals, die economisch, persoonlijk en sociaal sterk in hun schoenen staan. De omgeving is internationaal en persoonsgericht. We werken nauw samen met buitenlandse partner-universiteiten en met het internationale bedrijfsleven.


Onderwijs

Thuisbasis voor bachelor

The International School of Business is de thuisbasis voor 2 volledig Engelstalige bacheloropleidingen. We bieden hoogstaand businessonderwijs voor 1.500 studenten van 60 nationaliteiten. 

Dit zijn de opleidingen:

Onderzoek

Thuisbasis voor praktijkgericht onderzoek

Samen met het onderwijs zetten we onze tanden in maatschappelijke vraagstukken. We voeren praktijkgericht onderzoek uit, in het lectoraat International Business. Ook is er een kenniscentrum verbonden aan International School of Business. 

Meer over het lectoraat en het kenniscentrum:

Kenniscentrum Business Development and Co-creationBig data, bedrijfsprocessen en innovatie

Hoe maak ik optimaal en verantwoord gebruik van big data? Kan ik mijn bedrijfsprocessen circulair maken? Hoe organiseer ik innovatie binnen mijn zorginstelling?

Met dit soort vragen kloppen organisaties bij ons aan. Een kolfje naar onze hand! Het kenniscentrum Business Development and Co-creation gaat er mee aan de slag.

Contact

International School of Business

Arjan Keunen, Academiedirecteur
E executivesecretariat.isb@han.nl

Stel je vraag

Het HAN VoorlichtingsCentrum helpt je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500