Idee zoekt ondernemende student

Ondernemende studenten kunnen in het OndernemersLab een businessidee voor een bedrijf of organisatie valideren, vermarkten of verder brengen.

dd4ddaba-5973-11ee-85ef-024215b4a989 ondernemerslab nijmegen VR-bril

Opbrengst
Studenten werken in een multidisciplinair team in een minor een half jaar aan dit idee met als uitkomst: advies/business model/prototype/mvp/start-up.

Voorbeelden van een businessidee:

  • Ik wil een businessmodel ontwikkelen voor een reststroom in mijn bedrijf;
  • Ik wil een nieuwe technologie naar de markt brengen;
  • Ik heb een patent dat ik wil vercommercialiseren (idee zoekt ondernemer).

Samenwerkende minoren

Minor Personal Impact

In de minor Personal Impact bij de HAN krijg jij de kans om de maatschappelijke vraagstukken van het moment te verkennen en leer je hoe jij daarin een verschil kan maken. Leer jezelf beter kennen en ontdek wat jij persoonlijk kan bijdragen aan de wereld van morgen; heel concreet betekent dit o.a. dat je je eigen project vormgeeft samen met een mede

Minor Onderneem: groei met je eigen bedrijf

Ben jij ondernemend, durf jij risico’s te nemen en heb je de ambitie om je eigen bedrijf een flinke stap verder te brengen? Start met de minor Onderneem: groei met je eigen bedrijf! Laat je bedrijf groeien én ontwikkel jezelf als ondernemer!

Minor Onderneem de Ontdekkingsreis!

Ben jij ondernemend, innovatief en wil je het verschil maken? Wil je je talenten, passies en drijfveren ontdekken? In de minor ‘Onderneem de Ontdekkingsreis!’ leer je jezelf beter kennen, je onderzoekt en signaleert trends en je vertaalt dit naar een onderneming die helemaal bij jou past. Alles is mogelijk. Nou ja. Bijna alles. Binnen de minor ga j

Minor Ondernemen en Adviseren met Impact

Je leert hoe je innovatieve ideeën succesvol naar de markt kan brengen en hoe je bedrijven advies kan geven dat aansluit bij de behoeften van de klant en impact heeft op de samenleving.

Ook samenwerken?
 

Neem contact met ons op of loop eens binnen!

Meer weten over de mogelijkheden van het OndernemersLab? 

Neem contact op via marteyn.roes@han.nl of 06-26074767 of loop eens bij ons binnen.

OndernemersLab Nijmegen
De Houtwerf 23, 6533 AB Nijmegen

 

9587377a-5974-11ee-8185-024215b4a989 ondernemerslab gesprek