Meld je aan
De opleiding start 1 keer per jaar
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Open Dagen
Meelopen, Proefstuderen etc.
 • 7jun
  Online Open Avond
  17:00 - 21:00
 • 7jun
  Open Avond
  Arnhem - 18:00 - 21:00
 • 18nov
  Open Dag
  Arnhem - 10:00 - 14:00
 • Proefstuderen
  Plan nu een afspraak in

Dit is je master in voltijd

De Engelstalige Master Circular Economy in voltijd duurt 1 jaar en bestaat uit 2 semesters. Het is een uitstekende aansluiting op jouw Engelstalige technische of economische bachelor. Je verbreedt je blik naar het internationale speelveld en wordt die change agent waar zoveel bedrijven en organisaties op zitten te wachten.

vijf studenten van de master Circular Economie zijn met elkaar in gesprek in de hal van Ruitenberglaan 31

De opbouw van je studie

Tijdens je master doe jij een schat aan kennis én internationale praktijkervaring op. Centraal staat het praktijkvraagstuk waar je met een internationale medestudent aan werkt. Door het hele jaar heen krijg je theorieles, werk je aan vaardigheden en werk je in de praktijk in de Innovatiewerkplaats. Ook de opdrachtgever van het praktijkvraagstuk is partner in de Innovatiewerkplaats. De totale master omvat 60 EC. Je behaalt de titel Master of Science.

Een student laat een andere student van de master Circular Economy wat zien op de laptop

Programma

Samen met je docent en opdrachtgever bepaal je welke kennis en deskundigheid je nodig hebt. Datzelfde geldt voor de vaardigheden die je nodig hebt bij de stappen van ontwerpgericht onderzoek. Je leert om samen te werken over disciplines en landgrenzen heen en bepaalt voor een deel je eigen leerdoelen.

Global Citizenship staat centraal

Het vermogen om diversiteit volledig te begrijpen en ermee te werken is van groot belang voor de huidige samenleving. Global citizenship is dan ook een belangrijk thema dat in deze master wordt omarmd. Tijdens deze master werk je samen met professionals van over de hele wereld. Zo weet jij straks precies hoe je om moet gaan met de internationale complexiteit in de wereldwijde transitie naar een circulaire economie.

Een student vraagt iets aan de docent in klas vol studenten van de master Circular Economy

Echte onderzoeksopdrachten

Het HAN Centrum Meervoudige Waardecreatie en International School of Business hebben een uitgebreid netwerk in de regio. Deze organisaties brengen concrete duurzaamheidsvraagstukken in. Voor jou zijn er vraagstukken van internationaal opererende bedrijven waarmee je samen met medestudenten, onderzoekers en professionals uit die organisaties aan de slag gaat in de Innovatiewerkplaats. Met elkaar onderzoek je verschillende oplossingsalternatieven en je bepaalt samen voor welk strategisch vraagstuk jullie een oplossing gaan ontwerpen. Daarbij draait het om het mogelijk maken van de verandering: de transitie van lineair naar circulair.   

studenten zitten samen met een business klant

Een student vertelt...Podcast Circular Economy

Hoe haal je het meeste uit jezelf tijdens deze master? Hoe zit het met de structuur van het programma en de carrièremogelijkheden? In deze podcast beantwoorden huidig ​​masterstudent Veerle Elings en podcast host Angela Piccioni alle prangende vragen over circulaire economie en de master Circular Economy. Of je nu overweegt een carrière in duurzame bedrijfspraktijken na te streven, of gewoon nieuwsgierig bent naar het veld, deze podcast is een must om te luisteren. 

Een Master Circulaire Economie student en medewerker staan naast elkaar voor de podcaststudio

Jouw toekomst

Als change agent binnen de circulaire economie werk jij actief mee aan de transitie die wereldwijd zo hard nodig is. Lees meer over jouw toekomstmogelijkheden na je master.

424504 studenten in les international business