Dit is je studie

Een complete opleiding of losse modules: het kan allemaal bij de opleiding Leraar Wiskunde deeltijd. Ook verkorte trajecten zijn mogelijk.


4 jaar of 2,5 jaar studerenLeraar Wiskunde deeltijd: opbouw opleiding

Een volledige opleiding Leraar Wiskunde deeltijd duurt 2 tot 4 jaar, maar er zijn ook versnelde routes mogelijk. In een intakegesprek met de opleiding bepalen we jouw persoonlijke leerroute en eventuele vrijstellingen. De opleiding bestaat in totaal uit 8 modules van 30 studiepunten.

Bepaal zelf de volgorde van je studieFlexibele modules

De deeltijdopleiding Leraar Wiskunde heeft 7 modules plus een minor. In overleg kun je enigszins schuiven met de volgorde van de modules. Je kunt zelfs verschillende modules - of delen daarvan - tegelijk oppakken. Volg je de verkorte route van 2 jaar, dan schuiven de modules in elkaar en maak je ook gebruik van het onderwijs van onze voltijd opleiding.  

Studenten die je voorgingenDag uit het leven van deeltijdstudent Leraar Wiskunde - Jeroen

Onze student aan het woord  De juiste keuze voor Gabriëlla

Zou jij je huidige werk combineren met een studie in deeltijd als je de kans krijgt? Gabriëlla greep deze mogelijkheid met beide handen aan! Ze kwam voor de keuze te staan tussen fulltime werken als docent lichamelijke opvoeding en het behalen een 2e bevoegdheid. 

Alle modules Programma

De nodige ervaring in huis?

Dan kun je waarschijnlijk vrijstellingen krijgen. Als je veel ervaring hebt en de juiste vooropleiding, kun je je opleiding inkorten. Meer weten? Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Volgende paginaAlles wat je wilt weten over jouw opleiding

Alle praktische informatie over Leraar Wiskunde deeltijd vind je hier op een rijtje.