Dit is je studie

Een efficiënt en duurzaam verkeersknooppunt ontwerpen of een project in de waterbouw begeleiden, je doet het niet zomaar! Deze studie leert je er alles over, met een focus op projectmanagement. Met deze kennis voeg jij straks waarde toe aan de Nederlandse infrastructuur.

civiele techniek deeltijdstudent op locatie

Informatie voor nieuwe studentenStuderen in coronatijd

Door de coronamaatregelen ziet de start van jouw 1e studiejaar er net even anders uit dan normaal. Je volgt bijvoorbeeld vaker lessen vanuit huis, omdat er maar een beperkt aantal studenten op de HAN mag zijn. Als
1e-jaarsstudent krijg jij wel voorrang om zoveel mogelijk lessen te volgen op de campus. Zo kunnen we elkaar leren kennen. Lukt dat niet, dan doen we er alles aan om het online zo goed mogelijk te regelen.

Meer algemene informatie over de start van jouw studiejaar vind je op han.nl/starten-corona.

Er is geen omschrijving beschikbaar

8 modules in 4 jaar De opbouw van de deeltijd Civiele Techniek

De deeltijdopleiding Civiele Techniek duurt 4 jaar en telt 8 modules. Daarin leer je veel over ontwerpen, projectmanagement, wet- en regelgeving, opleveringsprocedures, onderhoud, beheer en duurzaamheid. Je trekt vaak samen op met andere techniekstudenten. In het laatste jaar ga je de praktijk in en studeer je af. En dan zie wat een bachelor betekent op de arbeidsmarkt!  

Er is geen omschrijving beschikbaar

Jouw studie, jouw keuze, jouw route Flexibele modules

De HAN biedt je de mogelijkheid om jouw bachelor te halen via de kortst mogelijke weg. Afhankelijk van jouw kennis, vooropleiding en werkervaring zijn er aangepaste studieroutes mogelijk. We bekijken samen met jou de ideale route. Misschien krijg je een vrijstelling voor bepaalde modules. Dat scheelt!

civiele techniek deeltijdstudent op locatie

Ontdek de modules van Civiele Techniek in deeltijd Programma

De nodige ervaring in huis?

Dan kun je waarschijnlijk vrijstellingen krijgen. Als je veel ervaring hebt en de juiste vooropleiding, kun je je opleiding inkorten. Meer weten? Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.  

studenten overleggen met laptop

Volgende paginaEen goed begin....

Alles wat je wilt weten over Civiele Techniek in deeltijd

civiele techniek maquette brug waterlab