HBO-programma Vaktherapie Implementeren en Profileren (module)

82153 studenten naast elkaar lachen
Meld je aan
Startdatum is nog niet bepaald
Meer informatie...
Brochure, helpdesk
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder

Startdatum is nog niet bepaald

Wil jij als Vaktherapeut in loondienst een steviger positie in je team en/of meer patiënten? Wil jij als Vaktherapeut met een eigen praktijk meer cliënten? Leer dan je vak succesvol te profileren met de module “Implementeren en Profileren”.

In het kort

Op basis van wetenschappelijke inzichten leer je hoe je Vaktherapie doelgericht en effectief kunt implementeren, uitbreiden én profileren. Je leert te kijken naar je doelgroep en implementatie van Vaktherapie in je eigen omgeving. Je krijgt handige tools waarmee je je eigen kracht kunt inzetten om (nóg) succesvoller te zijn in het creëren van draagvlak.

  6 lesdagenDuur5 maanden (september t/m januari)
  168 uur in totaalStudiebelasting
  Post-hboNiveau
  € 850Kosten

Waar gaat de module over?

Hoe kun je strategisch slim meer draagvlak creëren voor je vaktherapie? Als deelnemer aan deze module Implementeren en profileren leer je om verschillende wetenschappelijke kaders toe te passen binnen je eigen professionele omgeving.

Je leert hoe je je doelen helder kunt formuleren en hoe je deze concreet kunt realiseren. De inhoud van de cursus is gebaseerd op bedrijfskundige concepten vanuit LeanSixSigma, verandermanagement en marketing.

Wat leer je?

Als je deze module gevolgd hebt, kun je doelgericht en succesvol in gesprek gaan met management en bestuur, met beslissers over geld, en beslissers over het aantal verwijzingen naar de Vaktherapie. Je genereert nieuwe inzichten. Je leert te kijken naar je (nieuwe) doelgroep en implementatie van je Vaktherapie in je eigen omgeving en hoe je op relevante wijze je Vaktherapie kunt onderbouwen en beargumenteren op strategisch niveau. 

Programma

De module Implementeren en profileren is onderdeel  van de Master Vaktherapie. De module is los te volgen en duurt van september tot en met januari (6 lesdagen). Lesdagen bestaan uit een boeiende combinatie van theorie en interactie

Voordelen
 

Voordelen van de HAN

 • Geen lessen in de schoolvakanties
 • Kleine groepen
 • Ervaren Vaktherapeuten en docenten met veel passie voor hun vak
 • Hoge studenttevredenheid
 • Makkelijk bereikbaar met de auto en trein
een student dramatherapie van de han master vaktherapie staat op het toneel en kijkt naar zichzelf in een spiegel

Dit wil je weten over de module Implementeren en Profileren